17.09.2021-08:33 (Son Güncelleme:17.09.2021-08:56)


1

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin, Frankfurt ile 1-1 berabere kaldığı maçta tansiyon yükseldi. Maçın son anlarında Osayi-Samuel'e yapılan maç sonrası iki takım kulübesi arasında gerilim yaşandı.



2

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe, her anlamda çok konuşulacak bir karşılaşmayı geride bıraktı. Sarı lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'nde Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile karşılaştı. Almanya deplasmanına giden sarı lacivertliler, zorlu mücadelede etkili bir oyun ortaya koysa da maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.



3

Fenerbahçe'nin oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçı her anlamda çok ses getirecek bir maç oldu. Tartışmalı pozisyonların bolluğu ve Fenerbahçe'nin son dakikada kaçan penaltısı büyük gündem oldu.



4

Hararetin dinmediği maçta maçın son dakikalarında sinirler epey bir gerildi. Tansiyonun hiç dinmediği maçta maçın son anlarında Fenerbahçe'nin futbolcusu Osayi-Samuel'e yapılan faul sonrası ortalık karıştı.



5

Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıda topun başına Dimitris Pelkas geçti, Pelkas'ın şutu kalecinin kurtarmasının ardından Fenerbahçe'nin yeni transferi Berisha topu ağlarla buluştursa da gol 'VAR' incelemesinin ardından iptal edildi.



6

Fenerbahçeli futbolcu Osayi-Samuel'e yapılan faulün ardından iki takım kulübesi arasında gerilim tırmandı. İki takımın futbolcuları kulübelerinden fırlayıp birbirlerine fiziki müdahalede bulundular. Tansiyonun epey bir arttığı anlarda ortalık zor sakinleştirildi. Fenerbahçe olaylı maçtan 1 puanla ayrıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR