17.09.2021-11:29 (Son Güncelleme:17.09.2021-16:30)


1

Beşiktaş'ın yeni transferi Miralem Pjanic, Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund karşısında sergilediği performansla siyah beyazlı yönetimi ve taraftarları memnun etti.



2

Siyah beyazlılar, kadrosuna Barcelona formasını terleten Bosnalı yıldız Miralem Pjanic'i dahil etti.



3

Miralem Pjanic'in transferi gerek yurt içinde gerek yurt dışında çok büyük ses getirdi.



4

Beşiktaş'ın yeni transferi Miralem Pjanic geldiği günden bu yana sergilediği başarılı performans ile beğenileri üzerine toplamayı başardı.



5

Tecrübeli futbolcu, Dortmund karşısındaki etkili oyununu rakamlara da yansıttı. Futbolcu bu karşılaşmada 81 kez pas denedi ve bu alanda Souza ve Montero'dan sonra üçüncü sırada gelen Miralem Pjanic'in yüzde 90.1 isabet oranını yakaladı. Miralem Pjanic, yaptığı ortalarla dikkatleri üzerine çekti. Yıldız futbolcu 5 ortasında yüzde 60 isabet başarısı yakaladı.



6

Maçtan sonra özellikle Miralem Pjanic ve Batshuayi'nin performansını çok beğenen Beşiktaş yönetimi, "Bu iki futbolcuyu da iyi ki almışız. Pjanic hala Barcelona ve Real Madrid seviyesinde bir oyuncu. İnşallah sezon sonunda alabiliriz. Ayrıca Montero da ortaya koyduğu performansla doğru bir tercih olduğunu gösterdi" dedikleri açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR