Eski eşini sokak ortasında bıçakladı! Paylaşımı akıllara durgunluk verdi: 'Öleceksin'

Sivas’ta boşandığı eşi Müzeyyen Baykal'ı (36) sokak ortasında yaralayan Necmettin Gündüz’ün (37) olaydan 1 gün önce sosyal medyadan 'Birlikte öleceğiz' adıyla hesap açarak ‘Öleceksin’ diyerek tehdit ettiği ortaya çıktı.

01.03.2022-14:42 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-14:57)

İddiaya göre, bir yıl önce evliliklerini noktalayan Necmettin Gündüz ile Müzeyyen Baykal, Cumhuriyet Caddesi'nde Şarkışla İlçe Jandarma Komutanlığı binası önünde karşılaştı. Gündüz, eski eşini vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaraladı. Aldığı darbeler sonrası yere yığılan genç kadın yardım dilenirken, Gündüz elindeki bıçakla çevredekilerin yaklaşmasını engelledi. Sarkışla İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli askerler tarafından etkisiz hale getirilen şüpheli polis ekiplerine teslim edildi. Ağır yaralanan kadın ise tedavisinin yapılması üzerine hastaneye kaldırıldı. Eski eşini yaralama suçundan mahkemeye sevk edilen Gündüz, tutuklanarak cezaevinde gönderildi. Hastanede tedavisi tamamlanan Müzeyyen Baykal ise taburcu edildi. 

20 yıla kadar hapsi istendi

Söz konusu olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında boşandığı eşinin sokak ortasında yaralayan Necmettin Gündüz (37) hakkında hazırlanan iddianamede ‘kasten öldürmeye teşebbüs suçundan’ 20 yıla kadar hapis cezası istendiği açıklandı. 

bıçaklı saldırı

Birlikte öleceğiz

Gündüz hakkında hazırlanan iddianamede, olaydan bir gün önce kızlarına ‘Annenle beraber öleceğiz’ içerikli mesaj attığı ve sosyal medya uygulaması ‘Instagram’dan ‘Birlikte öleceğiz’ kullanıcı adıyla hesap açıp ‘Öleceksin’ paylaşımında bulunduğu ortaya çıktı. Baykal’ın bu paylaşımların üzerine tehdit içerikli mesajların olduğu paylaşımı ekran görüntüsü alıp altına ‘Artık hayatına bak, peşimi bırak' notunu düştüğü bunun üzerine de Gündüz'ün 'Peşini bıraktım artık umurumda değil' diyolagları da iddianamede yer aldı.

İddianamede yer alan başka bir detay ise eski eşini tehdit ederek hakarette bulunan Gündüz’ün 'Ama 1 gün öleceğiz, öleceksin öleceksin, öleceksin, öleceksin, öleceksin, birlikte öleceğiz' diye cevap yazdığı da yer aldı.

yaralama

Olay günü kendine tehdit mesajlarına ilişkin Necmettin Gündüz hakkında şikayetçi olduktan sonra köye dönmek için bekleyen Müzeyyen Baykal’ın montundan tutup yere düşürdüğü ve elindeki bıçakla yaralamadan önce ‘Seni öldüreceğim, son duanı et’ dediği de iddianamede yer aldı. Hakkında açılan davada Gündüz, eski eşinin kendisini aldattığı kişiyle görüşüyor olmasından dolayı psikolojik bozuklukla ani öfke sonucu bu suçu işlediğini ifade etti. Mahkeme, durumun böyle olmadığını kasten öldürmeye karar verdiğini, olay gününün sabahı ve öncesinde bu kararın alarak eylemini gerçekleştirdiğine karar verdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal