İstanbul’da Korkunç Cinayet: Eski Nişanlısı Tarafından Silah Zoruyla Restorana Getirilerek Öldürüldü!

İstanbul Tuzla’da dün gece saatlerinde meydana gelen olayda, restoranda yemek yiyen Avukat Dilara Yıldız, eski nişanlısı Oktay Dönmez tarafından silahla vurularak öldürüldü. Katilin, Avukat Dilara Yıldız’a ‘çok zamanın yok bu hayatta’ dediği görüldü.

11.01.2022-10:10 - (Son Güncelleme: 11.01.2022-10:10) İstanbul’da Korkunç Cinayet: Eski Nişanlısı Tarafından Silah Zoruyla Restorana Getirilerek Öldürüldü!

Avukat Dilara Yıldız, eski nişanlısı tarafından silahla vurularak öldürüldü. Katilin, Avukat Dilara Yıldız’ı öldürme planları kurduğunu ve sosyal medya hesabından tehdit mesajları attığı ortaya çıktı. 

Tuzla Cami Mahallesi Sahil Caddesi üzerinde bir restoranda meydana gelen olayda, şahıs ayrıldığı avukat eski nişanlısına tabancayla kurşun yağdırdı. Edinilen bilgilere göre, Avukat Dilara Yıldız (29) eski nişanlısı Oktay Dönmez (29) tarafından restoran içerisinde silahla vurularak öldürüldü. Katilin, Avukat Dilara Yıldız’a ‘çok zamanın yok bu hayatta’ dediği görüldü. 


İddiaya göre, birkaç günlüğüne şehir dışında olan 29 yaşındaki Avukat Dilara Yıldız, eve geldiği sırada eski nişanlısı Oktay Dönmez’in evde olduğunu fark etti. Eski nişanlısı tarafından kendi evinde darp edildikten sonra silah zoruyla Tuzla’da bulunan restorana getirildi. İkili bir süre konuştuktan sonra Avukat Dilara Yıldız’ın restoranda bulunan vatandaşlardan yardım istediği belirtildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerini gören Oktay Dönmez, eski nişanlısı Avukat Dilara Yıldız’a tabancayla 5 el ateş etti. 

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Avukat Dilara Yıldız, boynuna ve göğsüne isabet eden kurşunlar nedeniyle olay yerinde hayatını kaybederken cinayet zanlısı ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Avukatın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na sevk edilirken savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. 

POLİS MERKEZİNİN YANINDA BULUNAN RESTORANDA ESKİ NİŞANLISINI ÖLDÜRDÜ 

Tuzla’da eski nişanlısı tarafından silah zoruyla polis merkezinin yanında bulunan restorana getirilen Avukat Dilara Yıldız, bir süre katil Oktay Dönmez ile oturdu. Restoranda bulunan vatandaşların iddiasına göre, katil Dönmez, Avukat Dilara Yıldız’ı tuvalete giderken bile yanından ayrılmadığı ifade edildi. Restorana giren polisleri gören Dönmez, panik yaparak belinde silahı çıkarttı. Namlusunu eski nişanlısı Dilara Yıldız'a doğrultarak 5 el ateş etti. olay yerinde bulunan polis ekipleri, katili yakalarken Yıldız, aldığı kurşun sonucu hayatını kaybetti. 

KATİLİN GÖNDERDİĞİ MESAJLAR KAN DONDURDU

Şahsın avukat olan eski nişanlısı Dilara Yıldız'a sosyal medya hesabı üzerinden tehdit mesajları attığı ortaya çıktı. Öldürmeyi önceden planladığı belirlenen Dönmez, eski nişanlısı Yıldız'a ‘çok zamanın yok bu hayatta’ diyerek tehdit ettiği kaydedildi. Yıldız, aldığı tehdit mesajlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak altına şu notu ekledi; ‘Özür dileyerek paylaşmak ve buradan cevap vermek istiyorum.. Öncelikle bu yabancı kaynaklı numaradan yazınca şikayet etsem de bulunamam sanıyorsun, rahatsın ama nasıl bulunduğunu sana yaşatarak öğreteceğim.’


YILDIZ’IN YAKINLARI OLAY YERİNDE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Avukat Dilara Yıldız’ın acı haberini alan ailesi ve yakın arkadaşları olay yerine geldi. Cinayetin işlendiği restorana gelen Yıldız’ın yakınları sinir krizi geçirdi.

KENDİSİ YOKKEN EVİNDE KALMIŞ

Tuzla’da bir restoranda eski nişanlısı tarafından öldürülen Dilara Yıldız'ın yakın arkadaşı, olay öncesinde arkadaşıyla yaptığı konuşmayı şu ifadelerle anlattı;  ‘Bayağı bir zamandır tehdit alıyordu. Hatta biz uyardık, tek kalma, tek gelme. Evinde kalmış, kendisi yokken. Bugün nasıl yakaladı onu tam bilmiyorum, sadece benden yardım istedi. İlk beni aradı, benim haberim yoktu İstanbul'a geldiğinden. 'Bana gelecektin Meniş, sakın gelme' dedi. Ben bir an kala kaldım, nasıl? dedim. Dedi gelme, ben misafir ağırlıyorum şu anda dedi. Sesi çok tedirgin ve keskindi. Tamam mı dedi ardından kapattı. Ben eşime dedim eyvah bu dedim, sapık bunu yakaladı. Ondan sonra ailesine ulaştım.’ 

İMANA GELSİN BOL BOL KURAN OKUSUN

Katilin kendisine de mesajlar attığını ifade eden Yıldız’ın yakın arkadaşı, ‘Evet eski nişanlısıydı. Çocuk dengesiz bir çocuktu zaten. Nişanlandığında fark etti, yüzüğü attı. Attıktan sonra saplantı yapmaya başladı. Çocuk benim numaramı arıyordu, birkaç kere aradı. İş yerime sosyal medyadan ulaştı. Kendisi de tesadüfen benim iş yerimdeydi. Sonra benim numaramı bulmuş. Dün akşam bana yazdı bir şeyler. Kimsin dedim, numara kayıtlı olmadığı için ben Oktay dedi. Dilara'yla ilgili abuk subuk şeyler dedin, bak sen tehdit ediyorsun dedim.. Bu insanlığa yakışmaz. Ben şu an Gürcistan'dayım, tehdit de etmiyorum, ispatlayın dedi. Sadece şunu yazmış, 'imana gelsin, bol bol Kur'an okusun.' Telefonumda duruyor bunlar, polise vereceğim. Daha sonra zaten bu haberi aldık’ ifadelerini kullandı. 

ÖLDÜĞÜNÜ HALA KABUL EDEMİYORUM

Eski nişanlısı tarafından silahla öldürülen Avukat Dilara Yıldız'ın arkadaşı Ayşe Aydın, yakın arkadaşının ölümü hakkında şu ifadeleri kullandı; ‘Şu anda gerçekten hepimizin canı acıyor. Gerçekten, içeride yatan hiç hak etmediği bu davranışı yaşayan hanımefendi, avukatımız, aynı zamanda arkadaşımız. İstanbul Güzellik Uzmanları Odası'nın avukatıydı, resmi avukatıydı. Sadece İstanbul değil, Türkiye'deki tüm güzellik uzmanlarının hakkını korumak için davalar açan yüz bine yakın kadın esnafın avukatıydı. Ve bu kadın cinayetlerinin artık bitmesini istiyorum, kadına şiddeti istemiyoruz. Daha önce Dilara bana, Dilara diyorum öldüğünü hala kabul edemiyorum, ihanete uğradığı için ayrıldığını söylemişti. Kurtulamadığını, sıkıntı yaşadığını, zaten herkesin elinde mesajları var.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal