Eski Nişanlısı Tarafından Öldürülen Sıla Şentürk Cinayetinde Yeni Gelişme: Korkunç Detay Ortaya Çıktı!

Giresun Bulancak’ta eski nişanlısı Hüseyin Can Gökçek tarafından, 16 yaşında boğazı kesilerek öldürülen Sıla Şentürk cinayetine dair yeni gelişmeler ortaya çıktı

17.02.2022-10:10 - (Son Güncelleme: 17.02.2022-11:54) Eski Nişanlısı Tarafından Öldürülen Sıla Şentürk Cinayetinde Yeni Gelişme: Korkunç Detay Ortaya Çıktı!

Geçtiğimiz günlerde 16 yaşında, eski nişanlısı tarafından boğazı kesilerek öldürülen Sıla Şentürk cinayeti hakkında yeni gelişmeler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Giresun’un Bulancak ilçesinde yaşayan Şentürk, ailesinin onayıyla nişanlanmış, bilinmeyen bir nedenden kaynaklı çıkan tartışmada Hüseyin Can Gökçek tarafından öldürülmüştü 

AİLENİN ŞİKAYETİ ÜZERİNE CEZAEVİNE GİRMİŞ 

Edinilen bilgiye göre Sıla Şentürk katili ile 2019 Aralık ayında internet üzerinden tanıştı. Ankara’da yaşayan Hüseyin Can Gökçek’in Bulancak’a gelerek aile ile tanıştı. Aile uygunsuz davranışları olduğu gerekçesiyle Gökçek ve Şentürk’ün ayrılmalarını istedi. İkili bunun üzerine Trabzon’a kaçtı. Ailenin şikayeti üzerine yakalanan Gökçek, çocuğun cinsel istismarı suçundan 2021 Mart ayında tutuklanarak cezaevine gönderildi. Reşit olmadığı için Şentürk mahkeme kararıyla, Çocuk Koruma İlk Müdahale ve Değerlendirme Birimleriyle kaldı arından 7 Nisan 2021’de ailesine teslim edildi. Şikayetini geri çekilmesi üzerine zanlı cezaevinden çıktı. 


AİLENİN İSTEĞİ ÜZERİNE NİŞAN YAPILMIŞ 

İkilinin barışmasıyla Şentürk ailesinin talebi üzerine nişan aileler arasında nişan yapıldı. Nişanın ardından Gökçek, Ankara’ya döndü. Şentürk ailesi ve Hüseyin Can Gökçek arasında kıskançlık gerekçesiyle tartışmalar ve gerginlik devam etti. 11 Kasım 2021’de görülen Cinsel İstismar davası görüldüğü sıralarda aile Gökçek’ten yeniden şikayetçi oldu ve nişan bozuldu. Sıla’nın ailesi ile birlikte kalmak istememesi üzerine talebi doğrultusunda savcı talimatı ile Sevgi Evlerine teslim edildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce danışmanlık tedbiri uygulandı. Sıla 7 Aralık 2021’de dilekçe vererek Hüseyin Gökçek’ten şikayetçi oldu. 

SAPLANTILI ESKİ NİŞANLI 

Şikayet üzerine Gökçek, Sıla Şentürk ile görüşme talebinde bulundu. Gökçek Ankara’dan Giresun’a Bulancak da babaannesinin evinde kalan Şentürk’ün evine geldi. İkili arasında mahkeme nedeniyle tartışma çıktı. Gökçek şikayetini geri çekmesi için Sıla Şentürk’e baskı uygulandı, Şentürk şikayetini geri çekmeyi reddetti. Kavga büyüdü ve Gökçek 16 yaşındaki Sıla Şentürk’ü katletti. 21 yaşındaki katil zanlısı havaalanından kaçmaya çalışırken Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Gökçek’in yakalanmasının ardından anne Asiye Şentürk ve yakınlarının ifadeleri alındı. Sanığın emniyet sorgusu sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal