Eski CHP'li Vekil Biden'a Çağrı da Bulundu; 'Orayı Erdoğan'a Vermeyin'

CHP'nin eski vekili ve firari FETÖ sanığı Aykan Erdemir, Newsweek’te yazdığı yazısında ABD Başkanı Joe Biden’e, Afganistan'daki Kabil Havalimanı'nın işletilmesi ve güvenliğinin Türkiye’ye bırakılmaması için çağrıda bulundu.

28.07.2021-13:28 - (Son Güncelleme: 28.07.2021-13:50) Eski CHP'li Vekil Biden'a Çağrı da Bulundu; 'Orayı Erdoğan'a Vermeyin'

Eski Cumhuriyet Halk Partisi vekili ve firari FETÖ sanığı  Aykan Erdemir, Amerika'da elebaşı Fetullah Gülen'in emrinde Türkiye aleyhine komisyonlar dernekler kurmuş olmasıyla ve Türkiye aleyhine propagandalar yapmakla tanınıyor.  Aykan Erdemir, Newsweek'te kaleme aldığı ve Türkiye karşıtı faaliyetleriyle bilinen Washington merkezli Demokrasileri Savunma Vakfı'nın internet sitesinde de yayımlanan yazısında Türkiye'yi hedef gösterdi. 


ERDEMİR’den ABD BAŞKANINA ÇAĞRI

Erdemir, Afganistan'daki Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı'nın işletilmesi ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik Türkiye ile ABD arasındaki görüşmelerle ilgili yazısında, ABD Başkanı Joe Biden'a çağrıda bulundu.


'HAVALİMANI TÜRKİYE’YE BIRAKILMASIN'

‘Havalimanını Türk Cumhurbaşkanına emanet etmek pek akıllıca bir seçim olmayabilir’ diyerek Havalimanı'nın Türkiye'ye bırakılmamasını istedi.

TÜRKİYE'Yİ TERÖR ÖRGÜTLERİNE DESTEK VERMEKLE SUÇLADI

Türkiye'nin Rusya'dan S-400 satın aldığını hatırlatan Erdemir, ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın terör örgütlerine destek verdiği’ yalanını neden olarak gösterdi. 


ERDEMİR DAHA ÖNCEDE SKANDAL SÖZLERDE BULUNMUŞTU

ABD'deki kumpas davasına sahte delilleri taşımasıyla gündeme gelen firari CHP eski milletvekili Aykan Erdemir ‘Trump'tan Biden'a ABD Ulusal Güvenliğinin Gelecekteki Yolu’ başlıklı rapordaki rolüyle yeniden gündeme gelmişti. Yazıda ‘ABD'nin ulusal çıkarları, Trump'ın Erdoğan gibi otokratlarla kişisel ilişkileri nedeniyle son dört yılda defalarca zarar görmüştür.’ söylediği ifadeler dikkat çekiyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal