Eski Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Vefatının Ardından İlk Açıklama!

Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman, hayatını kaybeden yöneticisi, arkadaşı Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatının ardından açıklamalarda bulundu.

27.01.2022-12:26 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-12:26)

Dün akşam saatlerinde Bakırköy'de gerçekleşen olayda Şafak Mahmutyazıcıoğlu, kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından kendi balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

YÖNETİM KURULUNDA YER ALMIŞTI

Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman ile yakınlığı bilinen Şafak Mahmutyazıcıoğlu, aynı zamanda bir dönem Fikret Orman'ın Beşiktaş yönetim kurulunda yer almıştı.


FİKRET ORMAN'IN İLK SÖZLERİ

Siyah beyazlıların eski Başkanı Fikret Orman, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından yaptığı ilk açıklamalarda ;

' Kardeşimi kaybettim! Benim çok sevdiğim bir insandı. Kardeşim gibiydi. Hala olayın şokundayım. Çok üzgünüm. Saldırı gece yarısı 00:00'da gerçekleşmiş. Ben saat 18:00'de yanına gittim 20:00'de oradan ayrıldım. Öncesinde beni aradı, ABD'ye gitmeden önce 'gel bir yemek yiyelim' dedi. Ben de o yüzden gitmiştim. Kızım beklediği için yemekten erken ayrıldım. Sonra gece haberi duydum, inanamadım. Allah ailesine, sevdiklerine sabır versin. Tüm Beşiktaşlıların başı sağ olsun.' ifadelerini kullandı.

Kaynak : Milliyet Skorer

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal