Esenler’de korkunç kaza: Ortalık savaş alanına döndü, birçok ölü var

İstanbul güne korkunç kazayla başladı. Esenler’de meydana gelen kazada ortalık savaş alanına döndü. Birçok kişi hayatını kaybetti. İşte detaylar…

25.08.2022-09:58 - (Son Güncelleme: 25.08.2022-10:11) Esenler’de korkunç kaza: Ortalık savaş alanına döndü, birçok ölü var

İstanbul Esenler’de, Edirne istikametine giden bir otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek, bariyerlere çarptı ve yan yola uçtu. Kaşanan korkunç kazada birçok kişi hayatını kaybetti. 

5 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralı 

TEM otoyolu üzerinde gerçekleşen kazada, hızlı aracın direksiyon kontrolü kaybetmesi faciaya neden oldu. Bariyerlere çarpan ve sonra takla atarak yan yola uçan araçta bulunan 5 kişi hayatını kaybetti. Bir kişi ise ağır yaralandı. 

2 kişi camdan uçarak yola savruldu

Kontrolünü kaybeden aracın bariyerlere çarpması ile 2 kişi camdan uçarak yola savruldu. 4 kişi ise otomobilde sıkışıp kaldı. Kazayı görenlerin ihabarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, yaralıların ilk müdahalesi olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

Esenler de kaza

Savaş alanına dönen kaza yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan dört kişiyi çıkartmaya çalışırken, sağlık ekipleri otomobilden dışarıya uçan iki kişiye müdahale etti. Sağlık görevlileri otomobilden uçarak yola savrulan bir kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi, diğer kazazede ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal