Malatya'da korkutan kaza! Tır ile çarpışan otomobil alev aldı! Çok sayıda yaralı var

Malatya'nın Darende ilçesinde yürekleri ağızlara getiren kaza meydana geldi. Yaşanan kazada tır ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

24.08.2022-16:27 - (Son Güncelleme: 24.08.2022-17:33) Malatya'da korkutan kaza! Tır ile çarpışan otomobil alev aldı! Çok sayıda yaralı var

Malatya'nın Darende ilçesinde yürekleri ağızlara getiren kaza meydana geldi. Yaşanan kazada tır ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Yukarı Ulupınar Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada yer alan sürücüler ve plakaları öğrenilemeyen tır ile otomobil çarpıştı. Tır ile çarpışan araç alev aldı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

5 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı

Malatya'nın Darende ilçesinde yürekleri ağızlara getiren kaza meydana geldi. Yaşanan kazada tır ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Kaza sonrası her iki araçta da yangın çıkarken, yaralanan 5 kişi ambulanslarla Darende Devlet Hastanesine kaldırıldı. Araçlarda çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti, kaza nedeniyle Malatya-Kayseri yolu tek yönlü trafiğe kapandı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal