Erzurum'da bir okulda veli terörü: Müdür yardımcılarına saldırdı

Erzurum'da öğrenci ile ilgili şikayet iletilmek üzere okula çağırılan veli, müdür yardımcısına saldırdı. Araya giren diğer öğretmenlerin sakinleştirdiği kavga sonrası müdür yardımcısı veliden şikayetçi oldu.

24.03.2022-12:19 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-12:22)

Bu maganda olayı, 22 Mart Salı günü Erzurum Palandöken ilçesinde yer alan Yıldızkent Borsa İstanbul Anadolu Lisesinde meydana geldi. Gelen bilgiler doğrultusunda, oğlu Emir G.'yle ilgili şikayetlerin söylenmesi için okula çağırılan F.G. müdür yardımcısı Yakup Terzioğlu'na sert bir şekilde saldırı gerçekleştirdi. Güvenlik kameralarına anbean yansıyan görüntülerde saldırgan veli zorda olsa sakinleştirildi.


Hakkında soruşturma başlatıldı

Diğer taraftan öncesinde de birkaç defa okula çağrıldığı öğrenilen F.G.'nin öğretmen ve yöneticilere tehdit ve hakaretler savurduğu gelen bilgiler arasında. Terzioğlu, öğretmen ve diğer görevlilerin araya girip okuldan çıkardığı F.G. hakkında şikayetçi oldu. F.G. hakkında soruşturma başlatıldı.

Konuyla ilgili basın açıklamasında bulunan Türk Eğitim-Sen Erzurum 1 Nolu Şubesi 3 ay içerisinde Erzurum'da öğrenci velilerinin 4. kez eğitimcilere saldırdığını artı bu saldırılarının son bulması gerektiğini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal