Sokakta çıkan çatışmalı kavgadan fırlayan mermiler dairenin içerisine isabet etti!

İstanbul Sultangazi'de korkunç bir kavga meydana geldi. İki grup arasında çıkan kavga bir süre sonra çatışmaya dönüştü. Çatışmaya giren ve içinde onlarca uzun namlulu silahla birlikte yüzlerce merminin bulunduğu aracı kullanan şüpheli, park halindeki minibüse çarptı. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, mermilerin denk geldiği evlerde yaşayan vatandaşlar korku ve panik yaşadı.

19.03.2022-13:00 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-14:09) Sokakta çıkan çatışmalı kavgadan fırlayan mermiler dairenin içerisine isabet etti!

Olay İstanbul’a bağlı Sultangazi’de gerçekleşti. Gazi Mahallesi 1415. Sokak'ta saat 07.30 civarlarında meydana gelen kavgada, sokakta iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle uzun namlulu silahlar da kullanıldı. Kavgaya karışan vatandaşlardan birisinin kullandığı aracın direksiyon hakimiyeti kaybolarak minibüse çarparak durdu. Kavgaya karışan kişiler sonrasında olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Çatışmada atılan mermiler sokakta bulunan 4 katlı binanın ikinci katındaki bir daireye denk geldi. Dairede bulunan aile, eve isabet eden mermi sebebiyle büyük bir panik ve tedirginlik yaşadı. Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan emniyet ekipleri, çatışmaya karışan aracın içerisinde onlarca uzun namlulu silah mermisi bulduğunu açıkladı. Söz konusu polis ekipleri çatışmada yer alan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Korkum devam ediyor

Korkum devam ediyor

4 katlı binada yer alan dairesine mermi isabet eden Şehriban Kılıç, "Burada uyuyordum. Kalktığımda bir şey görmedim. Cama baktığımda delik deşik olmuştu. Kalktım, salona doğru gittim. 3-4 tane duydum. 2 tane ettiler ben kalkmadım. 3'üncüye kalktım, salona doğru gittim. Ben yatıyordum. Farkında değilim nasıl olduğunun. Hiçbir yere çıkmadım. Direkt salona çıkıp polisi aramak istedim. Tabii ki korktum. Şu an bile korkuyorum." açıklamasını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal