Erzurum'da 60 Kişilik Heyetle Ayakkabı Boyatma Pozu! Rezidanslar Kraliçesi Gamze İlgezdi Olmak Kolay Değil

Erzurum'da kendi memleketinde yeterli ilgiyi göremeyen rezidans kraliçesi Gamze Akkuş İlgezdi'nin, ayakkabılarını boyattığı anlar kameralara yansıdı.

21.06.2021-14:59 - (Son Güncelleme: 21.06.2021-14:59) Erzurum'da 60 Kişilik Heyetle Ayakkabı Boyatma Pozu! Rezidanslar Kraliçesi Gamze İlgezdi Olmak Kolay Değil

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, beraberindeki 60 kişilik bir heyetle Erzurum'a ziyaret gerçekleştirdi. 

Rezidans kraliçesi CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, Havuzbaşı Cumhuriyet Caddesi'ndeki esnafı ziyaret ettiği sırada objektiflere yansıyan anları dikkat çekti.

AYAKKABILARINI BOYATTI

Rezidans kraliçesi CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, ve beraberindeki 60 kişilik milletvekilleri, Havuzbaşı Cumhuriyet Caddesi'ndeki esnafı tek tek ziyaret etti.

Erzurum Yakutiye Medresesi önünde ayakkabı boyacılarının yanına doğru giden Rezidans kraliçesi CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, burada ayakkabı boyacıları ile bir süre sohbet etti.

Rezidans kraliçesi CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi daha sonrasın da ise ayakkabılarını boyattığı görüldü.


KONUŞMAYA DÜŞÜK KATILIM

Rezidans kraliçesi CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, beraberindeki 60 kişilik heyetle Yakutiye ilçesi Gez Mahallesi'ndeki parti binası önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kendisinin de Erzurumlu olduğunu anımsatan Rezidans kraliçesi CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, ''Ben bir Dadaş kızıyım. Bu vesileyle atalarımın, dedelerimin toprağıyla hasret gidereceğim, hasbihal edeceğim.'' diye konuştu.

Fakat Rezidans kraliçesi CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi'nin basın mensupları ile olan konuşmaları sırasında az sayıda katılımın olduğu da görüldü.


Çevrede bu duruma şahit olan vatandaşlardan bazıları ise, bu duruma tepki gösterdi. 

Bir diğer vatandaştan biri, CHP İstanbul Milletvekili Gamze İlgezdi'nin geçtiğimiz dönemde Ataşehir'de gittiği kuaförde kendisine ayrıcalık tanınmayınca bedel ödettiği ve tartıştığı işletmecileri, Ataşehir Belediye Başkanı olan eşi Battal İlgezdi'ye şikayet ettiğini hatırlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal