Erzincan ve Yozgat’ta katliam gibi kazalar: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Türkiye’de havaların ciddi şekilde düşmesi sonucu pek çok ilde buzlanma meydana geldi. Yozgat ve Erzincan’da yaşanan otobüs kazalarında toplamda 3 kişi hayatını kaybetti, 46 kişi ise yaralandı.

30.03.2023-09:33 - (Son Güncelleme: 30.03.2023-16:32)

Yozgat ve Erzincan’da kar yağışı ve buzlanma sebebiyle otobüs kazaları yaşandı. Alınan son bilgilere göre yaşanan Erzincan’da yolcu otobüsünün devrilmesi sebebiyle 2 kişi hayatını kaybetti ve 21 kişi yaralandı. Yozgat’ta yaşanan kaza sebebiyle ise 1 kişi yaşamını yitirdi ve 25 kişi yaralandı.

Çok sayıda ölü ve yaralı var

AA’da yer alan habere göre; Kar, tipi ve buzlanmanın etkili olduğu Erzincan-Sivas kara yolunun Kızıldağ mevkisinde Fatih Ö. idaresindeki 61 S 1236 plakalı Turay firmasına ait otobüs devrildi.

Kazada, ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 21 kişi yaralandı.

Erzincan ve Yozgat Kaz

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, AFAD, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Refahiye ve Erzincan'daki hastanelere kaldırıldı.

Otobüs kontrolünü kaybetti

Sivas'tan Ankara'ya giden Ş.Y. (51) idaresindeki 58 FK 010 plakalı yolcu otobüsü, E-88 kara yolu Yozgat'ın Yerköy 100. Yıl Mahallesi Sanayi mevkisinde kontrolden çıkarak devrildi. Kaza yerine ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Erzincan ve Yozgat Kaza

Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi yaşamını yitirdi, 25 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal