08.09.2021-09:58 (Son Güncelleme:08.09.2021-09:58)


1

Hollanda karşılaşmasında aldığımız ezici mağlubiyetin ardından tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Son olarak Spor Yorumcusu Erman Toroğlu, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.



2

A Milli Futbol Takımımızın FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmalarında Hollanda ile oynadığı karşılaşmada sahadan 6-1'lik farklı bir mağlubiyetle ayrıldığı karşılaşmasının ardından spor kamuoyunun tepkileri çığ gibi büyümeye devam ediyor.



3

Karşılaşmanın ardından Spor Yorumcusu Erman Toroğlu, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in göreve devam etmemesi gerektiğini söylediği açıklamalarda tecrübeli teknik adam ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.



4

Erman Toroğlu : Bu olay bir kara leke! Hollanda'yı yendiğimizde onların teknik direktörü Frank de Boer'di ve başarısız olduğu için yolladılar. Kimi getirdiler? Louis van Gaal'i! İki gün evvel 'Bu tip maçlar final maçları değildir. Daha çok maç var ama diğer maçları hazırlamak takımı bir teknik adam için daha zordur' dedi. 'Son idmanda futbolcularımın bu maçtan rahat çıkacaklarını hissettim' dedi. Van Gaal bunları söyledi. Ben de programda benzer şeyler söyledim, tesadüf!



5

Erman Toroğlu : Şenol Güneş ile Van Gaal arasında 1 yaş var. Yani çok fazla yok. Bu facianın olacağını ben müneccim miyim görüyorum? Değilim. Van Gaal'in aldığı para 1 küsür milyon euro, Şenol Güneş'in aldığı para 2 küsur milyon euro! Onlar da önemli değil.



6

Şenol Güneş : Şenol Güneş geldiğinde, 'Mircea Lucescu gelsin' diyen adam benim. Ancak Şenol Güneş, bu kadar yıldızı organize edecek kapasitede bir adam çıkmadı. Hollanda'ya Van Gaal öncesi ve sonrası olarak bakın!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR