08.09.2021-08:57 (Son Güncelleme:08.09.2021-09:52)


1

Transfer dönemi bitmek üzereyken Galatasaray'dan transfer hamlesi geldi. Sarı kırmızılılar, Leicester City'den 29 yaşındaki Nampalys Mendy'yi kiraladığı öğrenildi.



2

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Sarı kırmızılılar transferin bitmesine kısa bir süre kala transferde zaman harcamadan son hamlelerini yapıyor. Fatih Terim'in isteği doğrultusunda takımın son eksiklikleri giderilmeye çalışıyor.



3

Galatasaray bu doğrultuda gözüne Leicester City'den 29 yaşındaki Senagalli futbolcu Nampalys Mendy'yi kestirmişti.



4

Galatasaray'da uzun süredir orta saha için transfer arayışlarında olunduğu biliniyordu. Sarı kırmızılılar, orta saha için transferde düğmeye basmıştı. Galatasaray bu bölge için transfer çalışmalarına devam ederken sürpriz bir isimle anlaşıldığı öğrenildi. Galatasaray'ın 29 yaşındaki Nampalys Mendy'yi transfer ettiği aktarıldı.



5

Sarı kırmızılıların 29 yaşındaki Senagalli futbolcunun transferinde futbolcuyla anlaştığı, futbolcunun transfere çok sıcak baktığı belirtildi. Galatasaray'ın 29 yaşındaki Senegalli Nampalys Mendy'i kiralık olarak kadrosuna kattığı belirtiliyor. Sarı kırmızılıların fubolcunun transferinde kulübü Leciester City ile son pürüzleri gidermeye çalıştığı belirtiliyor.



6

29 yaşındaki orta sahanın transferi resmiyet kazandıktan sonra İstanbul'a gelip imzayı atması bekleniyor. Galatasaray, transferin kısa bir süre içerisinde bitmesi için yoğun bir çaba harcıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR