08.09.2021-09:38 (Son Güncelleme:08.09.2021-10:37)


1

Sergen Yalçın'ın talimatları doğrultusunda siyah beyazlılarda kadro derinliği olan bir kadro kurulması isteniyor. Bu doğrultuda takımda çeşitli bölgelere transferler yapılmıştı. Bu transferlerinde bazılarının Dünya yıldızı olması büyük ses getirmişti.



2

Beşiktaş'ta yerli stoper transferi için de çalışmaların yapıldığı biliniyordu. Kara kartalda bu doğrultuda radarına Stuttgart formasını giyen gurbetçi genç yetenek Atakan Karazor'u kestirdi.



3

Beşiktaş'ın transfer etmek için girişimlerini hızlandırdığı ve yoğun bir mesai harcadığı Atakan Karazor transferinde yoğun mesai harcadığı kaydedildi. Siyah beyazlıların bu transferi bitirmeye çok yakın olduğu öğrenildi.



4

Sergen Yalçın'ın futbolcuyu özellikle istemesinden dolayı siyah beyazlı yönetimin transferde elini çabuk tuttuğu belirtiliyor. Beşikaş'ın futbolcuyla anlaştığı ve kulübü Stuttgart ile son pürüzleri gidermeye çalıştığı belirtiliyor. Beşiktaş'ın futbolcunun kulübü Stuttgart ile son pürüzleri hallettikten sonra futbolcunun Beşiktaş'a transfer olması bekleniyor.



5

Beşiktaş'ın transfer etmek üzere olduğu Atakan Karazor fiziğiyle göze çarpıyor. 1.91 cm'lik futbolcu uzun boyunun avantajını defansta çok iyi kullanıyor.



6

Hava toplarında etkili olan futbolcu, stoper ve önlibero olarak oynuyor. Futbolcu geçen sezon 21 maçta forma giydi ve 1 asist yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR