Erman Toroğlu'ndan Galatasaray-Altay Maçı Hakkında Çarpıcı Sözler!

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Galatasaray-Altay karşılaşması ile ilgili olarak çok kritik açıklamalarda bulundu.

05.12.2021-14:19 - (Son Güncelleme: 05.12.2021-14:56)

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray kendi sahasında İzmir ekibi Altay'ı konuk ettiği mücadelede sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

CÜNEYT ÇAKIR'IN KARARLARI ELEŞTİRİLDİ

Mücadeleye damga vuran detaylardan biri ise maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın performansı olurken hem Galatasaray hem Altay cephesi maçın ardından hakem yönetimine isyan etti.

ERMAN TOROĞLU'NDAN ÇARPICI YORUMLAR

Galatasaray-Altay karşılaşması ile ilgili konuşan Erman Toroğlu, mücadele hakkında yaptığı yorumlarla büyük ses getirdi.

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray-Altay karşılaşması ile ilgili olarak ;

' Altay takımı bugün kendi gücünü bilerek oynadılar. Galatasaray'ın yedek kulübesindeki 5 futbolcuyu Altay'a vereyim, banko oynarlar. O zaman sen o zaman sen teknik adam olarak vazifeni yapmıyorsun. Yönetici olarak vazifenizi yapmıyorsunuz. Taraftarlarınızı aldatıyorsunuz. Bu kadar basit kardeşim. Hikayeyi bırakın. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray yanlış oynuyor. Trabzonspor doğru oynuyor. Bakın aynaya utanın. Nelsson'un kafa vuruşu sonrası kaleciden dönen topta İbrahim'in eline çarpan top penaltı. Kol ile top çarpışıyorlar. VAR neden çağırmıyor? Bahattin Şimşek biraz tuhaf, şimşek mi, yıldırım mı? Elle oynadığını vücut dili bile hissettiriyor oyuncunun. VAR, sen niye varsın? Nasıl bir baltasın sen? Senden ancak balta olur, seninle sadece ağaç keseceksin. Galatasaray'ın Halil ile attığı golde darbe almayan oyuncu öyle düşmez. Darbeyi yedi, burun üstü gitti. Cüneyt Çakır futbolu bilse bu pozisyona faul çalardı. Cüneyt Çakır pozisyonu vereyim mi, vermeyeyim mi diye düşünüyor. Hoca görüyor bunu, adım gibi biliyorum. Sen vermedin de yukarıdaki balta ne yapıyor? Bu ayıptır, terbiyesizliktir, ahlak noksanlığıdır. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal