Erman Toroğlu Trabzon Beşiktaş maç yorumu

Süper Lig'in 31. haftasında karşılaşan Trabzonspor ve Galatasaray derbisinden sonra Erman Toraman maç hakkında yorumlarda bulundu.

04.04.2022-01:51 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-01:51) Erman Toroğlu Trabzon Beşiktaş maç yorumu

Süper Lig'in 31. haftasında karşı karşıya gelen Trabzonspor-Beşiktaş derbisiniden sonra Erman Toroğlu maç hakkında yorum yaptı. Trabzonspor deplasmanda Beşiktaş ile 1-1 berabere kalırken maç sırasında meydana gelen olaylar çokça dikkat çekti. Özellikle derbinin 29. dakikasında Michy Batshuayi'nin karşılaştığı pozisyona penaltı verilmemesi konusunu ele alan Erman Toroğlu maç hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Büyük derbi hakkında Erman Toroğlu yorumu

Büyük derbi hakkında Erman Toroğlu yorumu

Trabzonspor ve Beşiktaş derbisi sonrasında çok konuşuşan penaltı polemiği hakkında Erman Toroğlu maç hakkında değerlendirmelerde bulundu. Derbinin 29. dakikasında Michy Batshuayi'nin karşılaştığı pozisyona penaltı verilmemesi taraftarlar tarafından büyük tepki görmüştü. Batshuayi'ye penaltı verilmemesi konusu hakkında değerlendirme yapan Erman Toroğlu, Penaltı beklenen pozisyon öncesinde Batshuayi'nin orta saha da Denswill'e faul yaptığını söyledi. Erman Toroğlu derbi maçında Batshuayi'ye yapılan müdahalenin penaltı olduğunu ama ondan önce Batshuayi'nin faul yaptığını ifade etti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal