Trabzonspor-Beşiktaş maçında kural hatası mı var? TS-BJK maçı tekrarlanacak mı? Ahmet Çakar'dan Trabzon-Beşiktaş maçı kural hatası iddiası

Eski hakemlerden Ahmet Çakar, çok zorlu geçen Trabzonspor-Beşiktaş maçında verilmeyen bir penaltı bulunduğunu ve hakem Zorbay Küçük'ün kural hatası yaptığını öne sürdü. Peki, Trabzonspor-Beşiktaş maçında kural hatası mı var? TS-BJK maçı tekrarlanacak mı? Ahmet Çakar'dan Trabzon-Beşiktaş maçı kural hatası iddiası..

04.04.2022-01:02 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-01:02) Trabzonspor-Beşiktaş maçında kural hatası mı var? TS-BJK maçı tekrarlanacak mı? Ahmet Çakar'dan Trabzon-Beşiktaş maçı kural hatası iddiası

Günlerdir merakla beklenilen ve 1-1 berabere biten Trabzonspor-Beşiktaş derbisi sonrası futbol yorumcularının çok fazla konuşacağı konular ortaya çıktı. 

Trabzonspor Beşiktaş Maçı Kural Hatası mı var?

Tartışmaları hala devam eden Trabzonspor-Beşiktaş maçında kural hatası yapıldığını iddia eden eski hakem Ahmet Çakar, maç sırasında hakem Zorbay Küçük'ün verilmesi gereken bir penaltı kararını vermediğini ve derbi maçında büyük bir kural hatası yaptığını söyledi. Çakar'ın bu açıklamaları sonrası sporseverler Trabzonspor-Beşiktaş maçında kural hatası mı var? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Ahmet Çakar'dan Trabzon-Beşiktaş maçı kural hatası iddiası

TS-BJK maçı tekrarlanacak mı?

Trabzonspor oyuncusu Uğurcan'a atılan geri pasın hemen ardında tecrübeli kaleci topu eline alırken o sırada maçı yöneten hakem Zorbay Küçük, çift vuruş kararı verdi. Yalnız gerçekleştirilen çift vuruş, Uğurcan'ın topu eline aldığı bölge içinde kullanıldı. Bu gelişmelerin hemen ardında ise eski hakemlerden Ahmet Çakar, Twitter hesabından yapılan bir açıklama yaparak hakem Zorbay Küçük'ün kural hatası yaptığını öne sürdü. Çakar'ın açıklaması sonrasında siyah-beyazlı takım taraftarları sosyal medyayı ayağa kaldırdı ve hükmen yenilgi paylaşımları yapmaya başladı.

İşte Ahmet Çakar'dan Trabzon-Beşiktaş maçı kural hatası iddiası

Ahmet Çakar'dan Trabzon Beşiktaş Maçı Kural Hatası İddiası

Ahmet Çakar'dan Trabzon Beşiktaş Maçı Kural Hatası İddiası

Ahmet Çakar'dan Trabzon Beşiktaş Maçı Kural Hatası İddiası

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal