Erman Toroğlu, MHK'nın hakem kararları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, MHK'nın almış olduğu karar kararları hakkında açıklamalarda bulundu. Erman Toroğlu'nun yapmış olduğu açıklamalar taraftarlar tarafından oldukça dikkat çekmiş durumda.

09.03.2022-09:56 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-10:51)

MHK'nın dün aldığı hakem kararları gündeme bomba gibi düşmüştü. Alınan kararlar sonrası bazı hakemlerin bu sezon Süper Lig'de artık görev alamayacağı duyurulmuştu. Açıklanan listede Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve Hüseyin Göçek gibi isimlerin olması oldukça dikkat çekmişti. Açıklanan listeyle ilgili son olarak Erman Toroğlu'nun yaptığı açıklamalar çok konuşuluyor.

Açıklamalarıyla büyük ses getirdi

Erman Toroğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Bu tarz bir olay Hasan Doğan zamanında oldu. Ondan sonraki en büyük operasyon. Daha önceki MHK'lerden da zaman zaman bazı kelleler istendi, vermedikleri için onlar gitti.'

'Bu operasyonu Merkez Hakem Komitesi ve federasyon tek başına karar verip yapamaz. Bu operasyonu Kulüpler Birliği'nin isteği ve federasyonun onayı ile MHK yapmıştır. Bir yerden başlanacaktı, mutlaka yapılması gerekiyordu. Operasyon tam yapıldı mı, bence hayır ancak bir yerden başlanması gerekiyordu.'

Cüneyt Çakır, Süper Lig'de bu sezon artık görev alamayacak.

'Bu futbolda yapılan bir ihtilaldir. Yapılması gerekiyordu, hakemler meydanı çok boş buldu.  'Gelecek sezon yapılsaydı' deniyor, hayır kardeşim temizliği tam yapacaksınız. Hakem alemi çok temiz değil. Bu kararların devamının gelmesi de lazım. Bu bir deprem, büyük bir deprem. Bunun artçıları da olacaktır.' şeklinde açıklamalarına son verdi. Erman Toroğlu'nun yaptığı açıklamalar, Türk futbolunda büyük yankı uyandırdı. MHK'nın hakemlerle ilgili aldığı kararların ardından yaşanan gelişmeler herkes tarafından dikkatle takip edilmekte.  Görevden alınan isimler ise Türk futbolunda çok büyük yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal