Erman Toroğlu, Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil'in alınan karar nedeniyle Teknik Direktör İsmail Kartal'a küfür ettiğini açıkladı!

Fotomaç Gazetesi yazarı Erman Toroğlu geride kalan sezon yaşanan İsmail Kartal ve Mesut Özil tartışması ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü yorumcunun Özil ile ilgili sözleri ise büyük yankı uyandırdı.

07.07.2022-14:52 - (Son Güncelleme: 07.07.2022-15:03)

Geride kalan sezon Fenerbahçe'de en çok gündeme bomba gibi düşen konulardan birisi de Mesut Özil ile Teknik Direktör İsmail Kartal arasında yaşanan tartışma olmuştu. Yaşanan tartışma sonrası Mesut Özil süresiz olarak kadro dışı kalmıştı. Olayla ilgili son olarak Erman Toroğlu yeniden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yaşanan olayla ilgili sözleri gündem oldu

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu geride kalan sezon yaşanan olaylarla ilgili olarak, 'Fenerbahçe'de Ali Koç dönemi başlıyor, sonra da futbolcu ve teknik adam kıyımı... Ne zamana kadar; İsmail Kartal'a kadar. Kartal, Fenerbahçe çocuğu... Hiç kimsenin Fenerbahçe'ye zarar vermesini istemeyen bir isim. Sahada çok maçını yönettim. Dikdörtgenin içinde pırıl pırıl biriydi. Çirkinlik ve çirkeflik yapmazdı. İnsanları saha içinde daha iyi anlıyorsunuz.'

'Sizi hakem olarak satıyor mu, arkandan hareket yapıp, seyirciye hedef mi gösteriyor, yoksa kafasını eğip futbol mu oynuyor? Fenerbahçe, Konya ile oynuyor, 1-0 mağlup... Soyunma odasına gidiyorlar Mesut Özil dahil iki oyuncuyu oyundan alıyor, İsmail... Bunun üzerine Mesut eldeki ayakkabıyı yere fırlatıp Almanca küfür ediyor. Bu hareketi İsmail'e doğru yapınca Ozan da Mesut'tan yana tavır alıyor.'

Mesut Özil kadro dışı bırakıldı.

Sarı lacivertlilerin ikinci yarıdaki yükselişine değindi

'İkinci yarı Fenerbahçe sahada futbol kavgası verip, çatır çatır oynayarak maçı kazanıyor. Bu; Mesut Özil'in terbiye noksanlığına Ozan'ın dahil olması, diğer futbolcuların ise olaya tepki gösterip teknik direktörün yanında olmaları... Bitmiyor...İsmail hoca, Başkan Koç'a olayı anlatıyor, aldığı cevap 10 numara; "Ne istiyorsan onu yap, ne karar alırsan yanındayım." O saatten sonra Fenerbahçe, Fenerbahçe gibi oynuyor. İsmail'in de yaptığı doğru, ona sahip çıkan Ali Koç'un yaptığı da.. Takım ligi ikinci sırada tamamlıyor.' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal