Erkek Arkadaşım Zayıflamamı İstiyor

Günümüzde insanlar birbirlerinden büyük beklentiler içine girmektedirler. Baştan ciddi seçimlerin yapılmaması ve mühim kararların alınmaması, iletişim kazalarına yol açmaktadır. Herkes hızlı yaşayarak, ilişkilerini ve kendisini tüketmektedir.

22.06.2020-14:49 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-14:51) Erkek Arkadaşım Zayıflamamı İstiyor

Biri sizden bir şey istediğinde, bu isteği nasıl dile getirdiği ve neden istediği önem ihtiva etmektedir. Erkek arkadaşım zayıflamamı istiyor diyorsanız, bunun altında yatan nedenleri iyi tartmalı, durumun psikolojinizde ne tür bir itki yarattığını sorgulamalısınız.

KADIN ERKEK İLİŞKİLERİNDE GÖRÜNÜŞ ÖNEMLİ MİDİR?

Yazık ki, 21. yüzyıl görsel bir çağdır. O noktada, insanlar birbirlerini görerek, takip ederek, bu hafıza aracılığıyla seçerler. Bu seçimlerde, erkeklerden öte, kadınların duruşu mihenk noktasıdır. Çünkü, erkek biyolojisi gereği, sekse odaklı bir varlık olduğu için, kadında görüntüye çok önem verir. Bunun doğruluğunu tartışmanın ötesinde, bir kadının yapabileceği en doğru yol, nasıl tavır alacağına karar vermektir.

‘‘Benim bedenim, benim kararım’’ diye meydanlarda bağıran birçok kadın, erkeklerle kurduğu ilişkilerde, bedenine ait kararları maalesef onlara bırakmaktadır. Kadınların bu temel çelişkisi, onların bir konuda net karar vermesini de engellemektedir.

Erkeklerin ne istediğini iyi bilen bir kadın, hayatında seçim yaparken bunun avantajlarını ve dezavantajlarını da iyi hesap etmelidir.

ERKEK ARKADAŞINIZ KİLONUZA MI TAKTI?

Erkek arkadaşım zayıflamamı istiyor diyorsanız, bunu size hangi koşulda ve hangi sebeplerle söylediğini de düşünmelisiniz. Gerçekten giderek kilo mu aldınız ve erkek arkadaşınız sizi tatlı bir şekilde uyarıyor mu?

Öyle bir durum söz konusuysa, sizin de kilo vermeniz sağlık açısından isabetli olacaktır. Fakat, sırf sevgiliniz istedi diye değil, kendinizi ön plana çıkararak bu kararı almanız iyi olacaktır. Sizi seven bir erkek sizinle spor yapacak, sizi motive edecek, beslenme alışkanlığını da buna göre ayarlayacaktır. Erkek arkadaşım zayıflamamı istiyor diye hayıflanacağınıza, bunu nasıl yapacağınız konusunda ondan destek istemelisiniz. İlişki iyi ve kötü gün birlikteliğidir.

Erkek arkadaşınız sizinle tanıştığında, kilonuzla ilgili bir şey söylemeyip, birden incitici bir tavra yahut eleştirel bir tutuma büründüyse, orada dikkat etmeniz gerekmektedir. Saygısız bir adamla karşı karşıya olabilirsiniz. Pekâlâ, memnuniyetsizdir. Sorun kendisiyle de ilgili olabilir. En kötüsü, sizi aldattığı veya aldatacağı için bir bahane arayışına da girebilir. Bu noktada, zekice hamleler yaparak, erkek arkadaşınızın tarzını ve kişilik yapısını çok iyi çözmelisiniz.

ÖNCE KENDİNİZİ Mİ DÜŞÜNMELİSİNİZ?

Bir kadın olarak, kilolarınızla ilgili sıkıntılarınız ve hayata dair mutsuzluklarınız varsa, bir şeyi size başkasının söylemesi gerekmez. Bu, erkek arkadaşınız olsa bile!

Önce, kendiniz için sağlıklı kararlar almalısınız. Erkek arkadaşım zayıflamamı istiyor, ne yapmalıyım diye telaşa kapılmamalısınız. O ne isterse istesin, benim istediğim elzemdir deyip, karar almalısınız.

Nitekim, kilolarınız sizin de gözünüze batıyorsa, bedeninizin içinde kendinizi huzurlu hissetmiyorsanız, motivasyonunuzu güçlü tutarak kilo verme girişiminde bulunabilirsiniz. O yönde, zumba, tempolu yürüyüş, aletli jimnastik, koşu size faydalı gelebilir. Bunun dışında, dans etmek de vücudunuzu forma sokmanıza yardımcı olabilir. Ama, bunu önce sizin istemeniz önemlidir. Erkek arkadaşınızın yahut bir erkeğin değil. Çünkü, ilişkinizden de öte, bedeniniz daima sizindir. Üzülmek yerine, harekete geçmelisiniz. İlk adım önemlidir!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal