Erkan Zengin'den Zlatan, Başakşehir Ve Transfer İtirafları

Adana Demirspor'lu oyuncu Erkan Zengin, Instagram hesabında birbirinden ciddi itiraflarda bulundu.

25.04.2020-13:44 - (Son Güncelleme: 25.04.2020-13:35) Erkan Zengin'den Zlatan, Başakşehir Ve Transfer İtirafları
Adana Demirspor'lu yıldız oyuncu Erkan Zengin, TRT SPOR'un Instagram hesabına misafir oldu. Yasin Dallı'nın sorularını cevaplayan Zengin, İbrahimovic'le arkadaşlığından bahsetti. Süper Lig'deki zirve yarışına kadar birçok konu hakkında konuştu. Coronavirüs sebebiyle idmanlarını evde devam ettirdiğin vurgulayan Erkan Zengin, "Takım antrenmanı çok farklı ve bireysel çalışmalardan iyi verim alınamıyor. Genellikle ayak tenisi ile zaman geçiriyorum." ifadelerini kullandı.

34 yaşındaki oyuncu, ekibin 2 Mayıs'ta bir araya glemesine karar verildiğini duyurdu.

"Adana Demirspor'un Süper Lig'e çıkacağına inanıyorum"

Erkan Zengin, Adana Demirspor'un Süper Lig'e çıkabileceği ile alakalı da "Şu an için kesin bir şey söylemek gerçekten çok zor. 2 aydır futbol oynamıyoruz. Takımların bir hazırlık dönemi geçirmesi lazım. Kimseyi favori olarak görmüyorum burada en iyi hazırlanan 6 maçı götürür ama ben Adana Demirspor'la Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

"Ibrahimovic'le 2 saat önce konuştuk"

Ibrahimovic'le de çok yakın arkadaş olduğu bilinen Erkan Zengin tecrrübeli forvetle alakalı olarak "2 saat önce konuştum onunla. İsveç'te Hammarby ile antrenmanlara çıkıyor. Gayet iyi durumda kendisi. Pozitif bir insan ve beni her zaman güldürüyor. Gerçekten de hiçbir egosu yok. Belki bizim egomuz daha fazladır ondan. Ben çok seviyorum onu." dedi.

"Maçlar seyircisiz oynanırsa aralarında Başakşehir'i favori olarak görüyorum"

Süper Lig'deki zirve yarışını da yorumlayan Erkan Zengin "Maçlar seyircisiz oynanırsa aralarında Başakşehir'i favori olarak görüyorum. Çünkü taraftarı olan takımlar bundan etkilenecektir. Geçen sene taraftar baskısından dolayı Galatasaray derbisinde yapamadılar. Trabzonspor'un da büyük bir taraftarı var o da bundan etkilenebilir." dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal