Ergin Ataman: İlk Çeyrekte Kazandık

Basketbol THY Avrupa Liginde oynanan türk derbisinde kazanan taraf Anadolu Efes oldu. Maç sonrası konuşan galip tarafın hocası Ergin Ataman Maçı ilk çeyrekte kazandıklarını söyledi.

27.02.2021-00:04 - (Son Güncelleme: 27.02.2021-00:04) Ergin Ataman: İlk Çeyrekte Kazandık

Euroleague'de Türk derbisi 106- 7'lük Efes galibiyeti sona ererken Efes'in baş antrenörü Ergin Ataman maç sonrası konuştu;

'Maçı ilk çeyrekte kazandık. Karşılaşmaya çok iyi başladık. Topu çok iyi paylaştık. Hücumda çok iyiydik. İlk 5 dakikada savunmamız çok iyiydi. Rakibimize sayı şansı tanımadık. İlk çeyrekte mental gücü ele geçirmek çok önemliydi.' ifadelerini kullandı.

2 ÇEYREKTE OYUNDAN DÜŞTÜK

ikinci çeyrekte oyunun bazı zamanlarında kontrolü kaybettiklerini söyleyen  Ergin Ataman ancak bunu çabuk atlattıklarını da belirtti.  "3. çeyreği maçın başındaki gibi oynadık. Maçta 14 üçlümüz vardı. Hücumda çok iyiydik. Çok önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum.' şeklinde konuştu.

MİCİC KARİYER REKORU KIRDI

Bugünkü karşılaşmada 37 sayı ile oynayan Micic kariyer rekorunu kırdı daha önce Eueroleague'de böyle bir performans göstermeyen Micic takımın kazanmasında ki en önemli isim olarak maçın oyuncusu ödülüne de layık görüldü.

Efes'in baş antrenörü Ergin Ataman Micic hakkında şunları söyledi;

'Micic'in performansı sıra dışıydı. Micic, bugün zirveye çıktı. Hiçbir zaman tek bir oyuncuyu performansından dolayı kutlamam. Önemli olan takım içinde maç maç bu tarz formda oyuncuları bulabilmek. Micic'i hep eleştiriyorum kötü oynadığı zaman. Bugün burada sizlerin önünde kutluyorum. Bunu hak etti." değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal