Erdoğan'dan Kritik Hamle! Antalya'da Kampa Girecek

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Koronavirüs salgını nedeni ile yaklaşık 2 yıldır gidemediği kamplara yeniden başlayacağı öğrenildi. Erdoğan, kampa 23 Aralık’ta başlayacak.

17.12.2021-09:44 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-09:44)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle yaklaşık 2 yıldır ara verdiği kamplara yeniden gitmeye hazırlanıyor. Erdoğan, 23 Aralık tarihinde Antalya’da belediye başkanlarıyla birlikte 3 günlük kampa gireceği belirtildi. Belediye başkanlarıyla yapılacak kampta Erdoğan’ın masasında ekonomideki 6 aylık yol haritası ve 2023 seçimlerine yönelik konuları yer alacağı öğrenildi. Başkan Erdoğan, belediye başkanlarına ve kurmaylarına ‘Vatandaşla iç içe olun, kapılarınızı açık tutun’ diyerek mesaj verdiği ifade edildi. 

Koronavirüs salgını nedeniyle son olarak 5 Ekim 2019'da Kızılcahamam'da istişare toplantısı yapılmıştı. Salgından dolayı 2 yıldan uzun süredir kamp yapamayan Erdoğan’ın, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki tarafından düzenlenen 30'uncu İstişare ve Değerlendirme toplantısı düzenleyeceği açıklandı. Üç gün sürecek bu kampa, 804 belediye başkanının da katılacağı bilgisi verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan eşliğinde gerçekleşecek olan toplantı, 22-24 Aralık'ta Antalya'da olacağı bildirildi. 

ÜÇ GÜN SÜRECEK KAMPTA BAKANLAR SUNUM YAPACAK

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın, uzun sürenin ardından 23 Aralık'ta Antalya’da katılacağı kampa İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un sunum yapacağı açıklandı. 

Üç gün sürecek bu kampa, 804 belediye başkanı, taleplerini ve yaşadıkları problemleri bakanlara iletme fırsatı bulacak. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 gün sürecek kampta ayrıca belediye başkanlarıyla görüşeceği ve sorunlarını dinleyeceği ifade ediliyor.

EKONOMİK GELİŞMELER DE MASADA

Erdoğan’ın masasında ekonomide önümüzdeki 6 aylık yol haritasının ve yeni ekonomi modellerinin de olacağı belirtildi. Antalya’da gerçekleşecek olan kampta, bu süreçte belediye başkanlarının neler yapması gerektiği konusunda değerlendirmelerinde olacağı bildirildi. Öte yandan belediye başkanlarının yeni dönem içinde alabileceği tasarruf tedbirleri konuşulacağı öğrenildi.

PERFORMANSLARI DEĞERLENDİRİLECEK

Antalya’da gerçekleşecek kampa katılacak belediye başkanlarının yerel seçimlerinden bu yana, vadettiği projelerinin ne kadarını hayata geçirdiğine bakılarak performans değerlendirilmesi de yapılacağı bildirildi. 

Kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Başkan Erdoğan’ın belediye başkanlarına ‘Vatandaşla iç içe olun, kapılarınızı açık tutun’ mesajı vereceği öğrenildi. 3 gün sürecek kampta AK Parti Genel Başkan Vekilleri Numan Kurtulmuş ve Binali Yıldırım, kendi tecrübelerini belediye başkanlarına aktaracağı ifade edildi.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal