Erden Timur sızan toplantıya isyan etti: Her şey açıklansın, paylaşılsın

1 Mart'taki MHK'da yapılan toplantıda hakem Abdülkadir Bitigen ile MHK eğitimcisi Hugh Dallas arasındaki konuşmaların yer aldığı görüntüler Türk futbol gündemini sarstı. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur da görüntülerle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

26.03.2024-17:47 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-17:47)

Dün MHK’nın 1 Mart’ta yapılan toplantısı sosyal medyaya sızdırıldı. Öte yandan bugün de TFF, MHK’nın 1 Mart 2024 Cuma tarihli toplantısının görüntülerini yayınladı.  Konuyla ilgili Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, sarı kırmızılı takımın Antalya kampında bir basın toplantısı düzenledi. Timur, MHK toplantısındaki görüntülerle ilgili de açıklamalar yaptı. 

“Her şey açıklansın, her şey paylaşılsın”

Bu yayını sızdıranların bir an evvel incelenmesini dile getiren Timur "Gerçekten kayrılarak, 90+'larda 8-10 puan alan bir takım var. Her hatadan sonra mağdur gibi açıklamalar yapılıyor. İnsan kendine dair bir hata yapılıyorsa öz eleştiri yapar. Olunamayan şampiyonluklara neden bulmak için bu kadar manipülasyon bu işi bambaşka noktaya götürüyor. Bu kaygı imparatorluğu çökmeden, insanlara psikolojik baskıyla yapılan zulüm sona ermeden bu işi çözemeyiz. Futbolda temiz eller başlamalı. diye bir çağrı yapmıştık. O dönem söylediğimiz maddelere dair TFF'ye resmî başvuruda bulunmuştuk. Toplumu rahatlatmak gerekiyor. Tekrar tekrar aynı çağrıda bulunacağım. Her şey açıklansın, her şey paylaşılsın. Biz bunu istiyoruz. Telefon kayıtları, mesajlaşmalar incelensin” dedi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal