Son Dakika! Trabzonspor'dan sert tepki: “Derhal serbest bırakın!”

Trabzonspor'un Genel Sekreteri Kemal Ertürk, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrası tutuklanan taraftarlarla ilgili sert bir açıklama yaptı. Ertürk, tutuklanan taraftarların derhal serbest bırakılması çağrısında bulundu.

26.03.2024-15:34 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-15:34) Son Dakika! Trabzonspor'dan sert tepki: “Derhal serbest bırakın!”

Trabzonspor'un Genel Sekreteri Kemal Ertürk, son Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından tutuklanan taraftarlarla ilgili kamuoyuna önemli bir açıklama yaptı. Ertürk, taraftarların derhal serbest bırakılması talebiyle yetkililere çağrıda bulundu. Trabzonspor camiası, son haftalarda futbol sahalarında değil, tribünlerde yaşanan olaylarla gündeme gelmeye devam ediyor. Fenerbahçe ile oynanan karşılaşma sırasında tribünlerde yaşanan gerginlikler ve sonrasında yapılan operasyonlarla ilgili Trabzonspor'un tepkisi net bir şekilde ortaya kondu.

Genel Sekreter Kemal Ertürk, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, tutuklanan taraftarlarla ilgili olarak adil bir davranış beklediklerini vurguladı


Kemal Ertürk’ün açıklaması

Gözaltına alınanların bırakılmasını talep eden Ertürk, şu paylaşımda bulundu:

"17 Mart 2024 tarihinde oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe müsabakası sonrası uzatılan gözaltı süresi sonucunda 13 taraftarımızın 5'inin basit yaralamaya teşebbüs ve yasak alanlara girme suçlarından tutuklanmasına karar verilmesinin üzerinden tam 7 gün geçti. Haksız ve hukuka aykırı tutuklama kararlarına karşı yapılan itirazlar reddedilmiş olup haksız ve mesnetsiz tutukluluk süreci devam etmektedir.

Ancak aynı soruşturma dosyası üzerinden ve yine aynı taraftarlarımızca Fenerbahçeli futbolcular hakkında yapılan şikayetler ile ilgili olarak ise henüz somut bir gelişme olmamıştır.

Haksız bir şekilde ve hiçbir hukuki dayanağı olmadan tutuklanan taraftarlarımızın bir an evvel serbest bırakılmasını, adaletin herkese eşit şekilde tecelli ettirilmesi için sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz."


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal