Epic Games haftanın ücretsiz oyunları listesi

Epic Games her hafta düzenli olarak kullanıcılarına özel ücretsiz oyun oynama fırsatı sunmaktadır. Bu hafta ki 370 TL değerinde ki oyunu ücretsiz kullanıcılarına vermektedir. Epic Games ücretsiz oyun fiyatları nelerdir? İşte detaylar.

01.04.2022-13:45 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-13:45) Epic Games haftanın ücretsiz oyunları listesi

Her hafta ücretsiz oyunlar dağıtan Epic Games, bu hafta kullanıcılara  370 TL değerinde olan iki oyunu ücretsiz dağıtacağını bildirdi. 

Epic Games, Steam ile rekabet halinde. Epic Games her hafta olduğu gibi kullanıcılarına ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Daha fazla kullanıcı kazanmak isteyen Epic Games, bu hafta 370 TL değerinde bir oyunu ücretsiz kullanıcılarına sunuyor. 

Epic Games ücretsiz oyunlar listesi

Epic Games ücretsiz oyunları nelerdir?

Her hafta bedava dağıtılan oyunlardan ilki Total War: WARHAMMER. İkinci ücretsiz oyun ise City of Brass'dır. Total War serisi 2000'li yıllara kadar dayanmaktadır. Warhammer, Total War kadar eski sayılmaz. Total War: WARHAMMER 2016 senesinde çıkış yaparak günümüzde pahalı bir ücrete sahiptir.

Uppercut Games tarafından 2018 senesinde City of Brass yayınlanmıştır. Bilgisayar haricinde konsollarda da yer almaktadır. Wahammer ise daha çok bilgisayarlı bir oyun olarak sunulmuştur.

Total War: WARHAMMER fiyatı

Total War: WARHAMMER satış fiyatı 345 TL'dir. Epic Games üzerinden bir hafta içinde oyunu hesabınıza yüklemeniz dahilinde hiçbir ücrete tabii olmayacaksınız. Oyunu dilediğiniz kadar oynayabilirsiniz. 

Cıty of Brass fiyatı

City of Brass normalde 32 TL bir fiyatı bulunmaktadır. Bir hafta süre ile eklediğiniz durumda ücretsiz olacaktır. Oyunu hesaba ekledikten sonra sınırsız süre ile oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal