Epic Games İki Oyunu Ücretsiz Erişime Açtı

Epic Games, her hafta olduğu gibi bu hafta da iki ücretsiz oyununu erişime açtı. Peki, Epic Games ücretsiz oyunları neler?

24.10.2020-16:57 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-12:55) Epic Games İki Oyunu Ücretsiz Erişime Açtı

Epic Games kullanıcılarına her hafta ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Yeni haftanın ücretsiz oyunları belli oldu ve erişime açıldı. Oyunseverler oyunların başına çoktan geçti. Türkiye’ye göre oyunlar, 9 Aralık 2021 saat 19.00’a kadar oyun kütüphanenize eklendiği takdirde tamamıyla kullanımıza açık olacak. İşte bu haftanın ücretsiz Epic Games oyunları…

DEAD BY DAYLIGHT

“Ölüm Kurtuluş Değiş” sloganıyla tanıtılan oyunda bir katil ve onun işkencelerinden ve ölmekten kaçanlar var. 4 kişiye 1 kişi şeklinde çok oyunculu olarak oynanan oyunda kaçanlarla birlikte kurtulma şansınız da olabilir ama tek kurtulmayı da seçebilirsiniz. Önemli kararlar vereceğiniz oyunu her oynadığınızda oyun mekanı değişiyor ve adapte olmaya uğraşırken öldürülmemeye çalışıyorsunuz.

Karanlık bir suç oyunu olan Dead by Daylight korku ögeleriyle de gerilim tutkunlarını tatmin edecek. Paranormal varlıklardan sade insanlara kadar birçok karaktere bürünebilir ve oyunun tadına varabilirsiniz. Dead by Daylight’ı Epic Games kütüphanenize eklemek için acele edin.


WHILE TRUE: LEARN ()

Başarılı bir mühendis olmaya hazırlanın. Sinir ağları oluşturan bir makinenin uzmanı olduğunuzu düşünün. Fakat senden daha iyi olan bir mühendis dostun var: Kedin. Onunla iletişime girmekte zorlanıyorsun. Yapman gereken bulmacaları çözerek kedinin dilini insan diline çevirmek. Bunun için bir sistem kurman gerekiyor. Sistemi kurmak için bir servet sahibi olmalısın. Para kazan, kedine kıyafetler al ve makinenin inceliklerini öğren.

Deneyip yanılarak öğreneceğin bu oyunda kendini bir kod uzmanı gibi hissedeceksin. Yeni bir makine üretmenin, kodlama yapmanın ve bir mühendis gibi çalışmanın heyecanına varın. Makine öğrenimi uzmanı olmanız için geliştirilen bu oyun sizin hem eğlenceli olacak hem de ufkunuzu genişletecek. While True: Learn ()’ü Epic Games kütüphanenize eklemek için acele edin.

EPIC GAMES HAFTAYA HANGİ OYUNLARI HEDİYE EDECEK?

Her hafta yeni oyunları kullanıcılarına hediye eden Epic Games, haftaya da kullanıcıları sevindirecek. Haftaya çıkacak oyunlar bu haftadan belli oldu. Bu oyunlar da 9 Aralık tarihinden sonra ücretsiz erişime açılacak ve yine belirlenen süreye kadar kütüphanenize almanız beklenecek.

Haftaya Epic Games’in vereceği ücretsiz oyunlar arasında Godfall Challenger Edition ve Prison Architect. Eleştirmenlerden tam not alan bu oyunları kütüphanelerine eklemek için oyunseverler heyecanla bekliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal