Ensari Gıda halka arz ne zaman gerçekleşecek? Ensari Gıda halka arz hisse fiyatı ve tarihi

Ensari Gıda Sanayi ve Ticaret halka arz başvuruları merak edilmektedir. 1993 yılında atılmış Türkiye'nin en önde gelen kuzu derisi işleme firmalarından biri olan Ensari Gıda Sanayi ve Ticaret halka arz başvuruları onaylandı. SPK tarafında haftalık olarak yayınlanan bültende yer alan haber meraklılarını heyecanlandırdı. Peki, Ensari Gıda halka arz ne zaman yapılacak? Ensari Gıda hisse fiyatı ne kadar? İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

12.03.2022-22:43 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-22:44) Ensari Gıda halka arz ne zaman gerçekleşecek? Ensari Gıda halka arz hisse fiyatı ve tarihi

Yatırımcıların merakla beklediği Ensari Gıda Sanayi ve Ticaret halka arz başvuruları onaylandı. Halka arz işlemlerinin ne zaman olduğu, hisse fiyatlarının ne kadar olduğu araştırmaları hız kazandı. Halka arz işlemleri Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onay aldı. Peki, Ensari Gıda halka arz ne zaman yapılacak? Ensari Gıda hisse fiyatı ne kadar? İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Ensari Gıda Sanayi hisse fiyatı ne kadar?

1993 yılında atılmış Türkiye'nin en önde gelen kuzu derisi işleme firmalarından biri olan Ensari Gıda Sanayi ve Ticaret halka arz başvuruları onaylandı. Yatırımcılar hisse fiyatlarının ne kadar olduğu hakkında araştırma yapmaktadır. Ensari Gıda Sanayi hisse fiyatı şu şekildedir:

Ensari Deri'nin halka arzında şirketin mevcut ortağı Muhammet Nuri Ensari’ye ait 2.000.000 TL nominal değerli B grubu paylar da halka arza konu edilecek.

Ek pay satışı yapılmayacak, hisseler 14 TL sabit fiyattan satışa sunulacak. 

Fazla talep gelmesi halinde ek pay satışının yapılmayacağı halka arzda, 1 TL nominal değerli paylar 14 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.

Ensari Deri halka arz ile birlikte, 30.000.000 TL değerindeki sermayesini bedelli olarak 6.500.000 TL yükselterek 36.500.000 TL'ye artıracak.

Ensari Gıda halka arz ne zaman yapılacak?

Ensari Gıda halka arzının ne zaman gerçekleşeceği merak edilmektedir. 16 Mart Çarşamba ve 17 Mart Perşembe günü satış duyurusuna göre talep toplama işlemleri gerçekleştirilecek. Talepte bulunmak isteyen kişiler ENSRI işlem kodunu kullanarak saat 10.30 ve 13.00 arasında banka ve aracı kurumlar ile yatırım yapabilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal