PC İletişim ve Medya Halka Arz Oluyor

Ülkemizde başarılı faaliyetlerde bulunan en büyük iletişim gruplarından PC İletişim ve Medya halka arz oluyor.

23.11.2021-17:36 - (Son Güncelleme: 23.11.2021-20:15) PC İletişim ve Medya Halka Arz Oluyor

2009 yılının aralık ayında kurulan, yaptığı çalışmalarla, bünyesinde reklam ve medya planlamanın farklı alanlarındaki başarılı ajansları barındıran PC İletişim ve Medya halka arz oluyor. 

PC İLETİŞİM VE MEDYA HALKA ARZ OLUYOR

İçinde bulunduğumuz pandemi yılı olarak adlandırılan2021 yılının ilk altı ayında 12,1 Milyar liralık büyüklüğe ulaşan aynı zamanda son 10 yılda Türkiye’de 4 katına çıkan reklam ve medya yatırımları başta olmak üzere, büyük potansiyele sahip bir pazar. Oldukça önemli olan bu pazarın en güçlü oyuncularından PC İletişim ve Medya yaptığı yatırımlar ile bugün bünyesinde 5 farklı ajansı barındırıyor. 

Bünyesinde bulunan firmalara yer gün yenisini ekleyen PC İletişim ve Medya şu anda Stratejik medya planlama ve satın alma alanında People ve Maya Medya, dijital dönüşüm ve medya alanında Forward Media, içerik ve prodüksiyon kanadında 3dots ve radyo planlama ve satın almada Sound Media ajanslarını bünyesinde barındıran PC İletişim ve Medya, halka arz sonrası yapacağı yatırımlar ile sektördeki kapsama alanını genişleterek büyüme hedefine doğru sağlam adımlarla ilerliyor. 

Kurulduğu 2009 yılından bu yana yıllar içinde hizmet anlayışıyla sürekli büyüyen PC İletişim ve Medya geçtiğimiz Haziran ayın itibarıyla farklı sektörlerden 190’dan fazla markaya hizmet vermeye başladı. Hizmet verilmekte olan markalar ile uzun süreli ilişkiler kurulmasının yanı sıra, yeni iş kazanımları ile büyüyen grup, güçlü iş kaynağı ve veri analitiği ve performans yönetimi alanındaki iş geliştirmeye yönelik atılımları ile sektöründe önemli bir yer kazanmış durumda. 

Ülkemizde kurulan ve markalaşan daha sonrasında ise yurtdışında başarılı bir şekilde faaliyet gösteren pek çok önemli markanın yurtdışı iletişim faaliyetlerini de yöneten PC İletişim ve Medya, bu alandaki portfoyu ve uzmanlaşmış yurt dışı iletişim kadrosu ile sektöründe kendisine farklı bir yer ediniyor. 

Oldukça önemli olan, Türkiye reklam ve medya planlama sektörü için bir ilk olacak bu halka arz  Global Menkul Değerler liderliğinde 24-25 Kasım tarihleri arasında “Borsada Satış-Sabit Fiyatla Talep Toplama” yöntemi ile yapılacak. PC İletişim’in kodu ise PCILT.HE olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal