Emre Mor’un Önlenemez Düşüşü!

İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo’da forma giyen milli oyuncu Emre Mor, bu sezon ortaya koyduğu performansla hayal kırıklığı yarattı.

26.12.2018-12:46 - (Son Güncelleme: 26.12.2018-12:45) Emre Mor’un Önlenemez Düşüşü!

Türk futbolunun en yetenekli oyuncuları arasında gösterilen 21 yaşındaki Emre Mor, bu sezon Celta Vigo’da adeta yokları oynuyor.

İspanyol temsilcisinde birkaç kez kadro dışı bırakılan Emre Mor, bu sezon 4’ü ilk 11 olmak üzere toplam 9 karşılaşmada forma giydi. Genç kanat oyuncusu, bu karşılaşmalarda gol ve asist kaydedemedi.

Bir dönem yaptığı çıkışla milli takım kadrosunda kendisine yer bulan ve Avrupa’nın önemli takımlarının dikkatini çeken genç kanat oyuncusu, performansındaki düşüşle göze çarpıyor.

Fransa’nın ev sahipliğinde gerçekleşen EURO 2016’da gösterdiği performansla göz kamaştıran ve yaz transfer döneminde 9 milyon 750 bin euro bonservis bedeli karşılığında Borussia Dourtmund’un yolunu tutan Emre, Alman ekibinde forma giydiği bir sezonda 19 karşılaşmaya çıktı. Oynadığı müsabakalarda 1 gol 3 asistlik performans sergileyen genç oyuncu, sonraki sezon Celta Vigo’ya transfer oldu.  

İspanya’da Büyük Hayal Kırıklığı

Bir sezonluk Almanya serüveni sonrası 13 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol ekibi Celta Vigo’nun yolunu tutan kanat oyuncusu, İspanya kariyerinde büyük hayal kırıklığı yarattı.

Celta’daki ilk yılında 27 karşılaşmaya çıkan Emre, bu müsabakalarda 1 gol, 3 asist kaydetti. Genç futbolcu, bu yıl ortaya koyduğu performansla ise adeta yokları oynuyor. Takımıyla 2018-2019 sezonunda 4’ü ilk 11 olmak üzere yalnızca 9 maçta forma şansı bulan Emre, ne gol ne de asist yapmayı başarabildi.

Disiplinsiz davranışları nedeniyle pek çok defa kadro dışı kalan Emre Mor’un devre arasında teklif gelmesi durumunda kiralık olarak gönderileceği kaydedildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal