Manchester United, Ozan Kabak İçin Kolları Sıvadı!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Galatasaray’ın genç stoperi Ozan Kabak’ı renklerine bağlamak istiyor.

26.12.2018-12:26 - (Son Güncelleme: 26.12.2018-12:24) Manchester United, Ozan Kabak İçin Kolları Sıvadı!

Galatasaray’ın 18 yaşındaki savunma oyuncusu Ozan Kabak, Avrupa’nın önemli takımlarının gündeminde yer almayı sürdürüyor. Teknik direktörlüğe Ole Gunnar Solskjaer’i getiren Manchester United, devre arası transfer döneminde sarı kırmızılı ekibin başarılı defans oyuncusu Ozan Kabak’ı kadrosuna katmayı hedefliyor.

Ada basını, İngiliz ekibinin 10 kişilik stoper listesinde genç yıldızın da olduğunu iddia etti. Portekizli menajer Jose Mourinho ile yolların ayrılmasının ardından United'da göreve gelen Ole Gunnar Solskjaer, ocak ayında yeni bir savunma oyuncusu istiyor.

Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesinde bulunan 18 yaşındaki stoper için Manchester United’ın, 7 milyon poundluk bir teklif ile sarı kırmızılı yönetimin kapısını çalacağı belirtildi.

Ozan’ın bonservis ücretini minimum 20 milyon euro olarak belirleyen yönetim, genç oyuncuyu ocak ayında satmaya olumlu bakmıyor.

TRT Spor

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal