Emre Mor'un Galatasaray'dan İstediği Maaş Yönetimi Çıldırttı! İşte Dudak Uçuklatan Talep!

Emre Mor Galatasaray'dan servet istedi! Galatasaray yönetimi tarafından sert bir şekilde reddedilen bu istek Emre Mor tarafından kabul edildi..

17.07.2019-10:49 - (Son Güncelleme: 17.07.2019-11:19) Emre Mor'un Galatasaray'dan İstediği Maaş Yönetimi Çıldırttı! İşte Dudak Uçuklatan Talep!

Emre Mor transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor.. Menajerlik şirketi ile sorunların çözülmesinin ardından bu seferde Emre Mor'un yıllık ücreti olay oldu..

Genç yıldızın, Celta Vigo'daki alacağını bırakmaya yanaşmadığı, İspanyolların da ödeme yapmak istemediği bildirildi.

Emre Mor'un transferinde bir engelle daha karşılaşan Galatasaray yönetiminin, oyuncu ve Celta Vigo ile sürekli görüş alış verişinde bulunduğu öğrenildi.

.spanyol ekibinde yılda 1 milyon Euro kazanan 21 yaşındaki futbolcunun sarı-kırmızılılarla ilk görüşmesinde kapıyı 3 milyon Euro'dan açtığı ancak olumsuz yanıt alınca geri adım atmak zorunda kaldığı öğrenildi.

Yöneticilerin Mor'a, "Bu takımın kaptanı Selçuk İnan 4 milyon TL alıyor.

Bu parayı vermemiz söz konusu değil. Daha yaşın çok genç olmasına rağmen Galatasaray senin için son fırsat olabilir. Bize göre paradan önce kendini yeniden ispatlamayı önemse" diyerek rest çektiği öğrenildi.

Emre'nin bu çıkış üzerine 4 milyon TL'ye denk olan 625 bin euroluk teklifi kabul ettiği öğrenildi..

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal