Emre Bilgin kimdir, kaç yaşında? Emre Bilgin hangi alt yapıda yetişti? Emre Bilgin hakkında bilgiler

Siyah-beyazlı ekibin genç kalecisi Emre Bilgin, futbolseverler tarafından merak ediliyor. 'Emre Bilgin kimdir, kaç yaşında?' şeklinde sorgulanan genç file bekçisinin hangi alt yapıda yetiştiği de merak edilen bir diğer konu oldu. İşte Emre Bilgin hakkında bilgiler..

16.03.2022-19:59 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-20:00) Emre Bilgin kimdir, kaç yaşında? Emre Bilgin hangi alt yapıda yetişti? Emre Bilgin hakkında bilgiler

Beşiktaş, Süper Lig'in 29. hafta maçında Galatasaray derbisine çıkmıştı. Çok çekişmeli geçen derbi maçında Beşiktaş'ın kalecisi Ersin Destanoğlu, sarı kart görerek cezalı duruma düşmüştü. Beşiktaş önümüzdeki hafta Hatayspor maçına hazırlanırken, sarı kart cezalısı Ersin'in yerine 2. kaleci Mert Günok'un da sakat olması nedeniyle forma giyemeyeceğinden dolayı siyah-beyazlı ekibin filesini genç kaleci Emre Bilgin koruyacak.

Futbolseverler, Beşiktaş'ın genç file bekçisi hakkında bilgi sahibi olmak için 'Emre Bilgin kimdir, kaç yaşında?' şeklinde sorular sorarken Emre Bilgin'in kariyeri ve biyografisine ilişkin tüm bilgileri haberimizde paylaştık.

Emre Bilgin hangi alt yapıda yetişti?

Emre Bilgin hangi alt yapıda yetişti?

Beşiktaş kalesinin genç file bekçisi Emre Bilgin, Cumartesi günü oynanacak olan Beşiktaş - Hatayspor karşılaşmasında A takım ile ilk maçına çıkıyor. Siyah-Beyazlı ekibin kalesini koruyacak olan Emre Bilgin'in sakatlık veya cezalı düşmesi durumunda ise onun yerine kaleye yine altyapıdan yetişen 17 yaşındaki Göktuğ Baytekin geçecek.

Emre Bilgin kimdir, kaç yaşında?

2004 yılında İstanbul'da doğan Emre Bilgin, futbol kariyerine 19 Eylül 2013 yılında tarihinde henüz 9 yaşında olduğu sıralarda başladı. Emre Bilgin'in ilk takımı ise Bayrampaşa Demirspor'du.

2014 yılının Ekim ayında Beşiktaş'a transferi gerçekleştirilen Emre Bilgin, o yıllarda Beşiktaş'ın U17 takımında forma giydi. 

2020 sezonu sürecinde o dönemin teknik hocası Sergen Yalçın, Emre Bilgin'in Beşiktaş A Takımının antrenmanlarına katılmasını istedi. Sergen Yalçın'dan aldığı talimatla o günden beri A takımıyla antrenmanlara çıkan Emre Bilgin, 2020 Ağustos ayında siyah-beyazlı kulüp ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal