05.03.2021-09:13 (Son Güncelleme:05.03.2021-09:13)


1

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic müzik kariyerinin yanı sıra girdiği kozmetik sektörüne de adından söz ettiriyor.



2

Jennifer Lopez, Selana Gomez, Rihanna gibi dünyaca ünlü yıldızların izinden giderek kendi kozmetik markasını kuran Jahovic,,



3

Balkanlar'da, kozmetik sektöründe ciddi bir pazar payına sahip oldu.



4

"Yaemina Beauty" adını verdiği markası ile kadınların en çok ihtiyaç duyduğu kozmetik ürünleri üreten Emina, 6 ayda Balkanlar'da en çok satan kozmetik markası haline geldi.



5

"GİRDİĞİMİZ HER YERDE BİRİNCİ OLDUK"

"GİRDİĞİMİZ HER YERDE BİRİNCİ OLDUK"

Kısa sürede elde ettiği başarısı hakkında konuşan Emina Jahovic: "Pandemiye ve makyaj ürünü satışlarının düşmesine rağmen önce Balkanlar'da, daha sonra Türkiye'de hızlıca pazar payı kazandık. Özellikle Balkanlar'da her girdiğimiz noktada birinci marka olduk"



6

Türkiye ve Balkanlar'ın dışın da üç ülkeye daha girmeye hazırlanan Jahovic, Yaemina Beauty'yi global marka haline getirmek istediğini belirtti.



7

"Balkan ülkeleriyle birlikte çok hızlı bir başlangıç yaptık ve hızımız her geçen gün büyüyerek devam ediyor" diyen Emine Jahovic,. Balkanlardaki başarısını küresel pazara da taşımak istediğini söyledi.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr