23.04.2024-15:02 (Son Güncelleme:23.04.2024-16:52)


1

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü oyuncu ve komedyen Yasemin Sakallıoğlu, zaman zaman komik videolarla takipçilerini güldürüyor. Fenomen isim bu kez doğum günü pozlarını paylaştı.



2

36 yaşına basan Yasemin Sakallıoğlu, doğum günü pastasıyla verdiği pozlara şu notu düştü:



3

"Hoş geldin 36... Dileğim başardıklarıma sevinebilmek. Övgüleri hakettiğime inanmak. Dileğim kendimle ilgili iyi hissettiğim an içimde bana tersini söyleyen her sese 'senin değil benim sözüm geçerli' diyebilmek. Dileğim kendimi hırpalamadan da sevilebileceğime inanmak." Öte yandan geçtiğimiz aylarda Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu "Empati" programına konuk olan Yasemin Sakallıoğlu, hayatta kendisini motive eden şeyin ne olduğunu şöyle açıklamıştı: “Olaylara biraz gerçekçi yaklaşıyorum ben. Birine her şeyi bağladığınızda ona bir şey olduğunda o sizi tamamen hayattan koparabiliyor. Var olanın o anda değerini bilmeyi tercih ederim. Her şeyi ona bağlama taraftarı değilim, sağlamcıyımdır."



4

Ünlü komedyenin pastasıyla birlikte poz ise takipçilerinin epey dikkatini çekti. Sakallıoğlunun neon yeşil üzerine kırmızı/pembe yıldız konulmuş pastası bazı kullanıcılar tarafından terör örgütü simgesine benzetilince sosyal medya karıştı.



5

Sakallıoğlu'ndan bu yanlış anlaşılmaya dair yine esprili bir açıklama geldi...

Sakallıoğlu'ndan bu yanlış anlaşılmaya dair yine esprili bir açıklama geldi...

Pastayı eşinin yaptırdığını dile getiren Sakallıoğlu, ayrıca neon yeşil üzerine patlak pembe rengi fikrinin pastacının önerisi olduğunu söyledi.



6

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr