Emin Çapa Çapa Halk TV’den ayrıldı mı, neden yok? Emin Çapa Halk TV’den neden ayrıldı?

Emin Çapa Halk TV'den ayrıldı mı? sorusu gündemde merak konusu oldu. Programa çıkmaması nedeniyle basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Halk TV'de program yapan ünlü ekonomist ve gazeteci, Emin Çapa Halk TV'de neden yok? Emin Çapa kimdir? Nereli? Detaylar haberimizde...

22.03.2022-11:06 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-17:34) Emin Çapa Çapa Halk TV’den ayrıldı mı, neden yok? Emin Çapa Halk TV’den neden ayrıldı?

Halk TV, Emin Çapa'yı kovduklarını doğruladı. Halk TV, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak programcıları, Emin Çapa ve Özlem Gürses ile yolların ayrıldığını duyurdu. Konuyla ilgili Halk TV'den açıklama geldi. Emin Çapa'da kendi sosyal medya hesabından konuyla ilişkin bir açıklama yaptı.

Emin Çapa Halk TV'den neden ayrıldı?

"Bazı internet sitelerinde Emin Çapa ve Özlem Gürses ile Halk TV arasında yapılan görüşmelere ilişkin haberler üzerine izleyicilerimize saygı gereği açıklama yapma ihtiyacı duyduk" dedi. Açıklamanın devamında ise, şu ifadelere yer verildi: "Halk TV kurumsallaşma yolunda bir adım daha atarken uluslararası yayın standartlarının da gereği olarak tüm ekran yüzlerinden kişisel Youtube kanalların paralel yayınlarına son vermelerini istedi. Özlem Gürses ve Emin Çapa bu teklifi ve önerilen ara teklifleri kabul etmeyince ne yazık ki yollarımızı ayırdık" dedi.

Emin Çapa Halk TV'den kovuldu mu?

Emin Çapa Halk TV'den ayrıldı mı?

Emin Çapa sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da  ayrılık haberlerini doğruladı. yaptığı açıklamada artık Halk Tv'de olmayacağını duyurdu.

Emin Çapa paylaşımında Halk TV ile yolların ayrıldığını, bu konuda herkesin haklı olduğu veya kendini haklı gördüğü bazı durumlar olduğunu belirtti.

Emin Çapa Halk TV'de neden yok?

Emin Çapa Kimdir?

Emin Çapa 1967 yılında İzmit'te dünyaya geldi.

Ünlü ekonomist, gazeteci ve TV programcısı Emin Çapa İstanbul Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu.

Daha  sonrasında ise ekonomi alanında ilerlemeye karar verdi.

Çok sayıda dergi ve gazetede, radyo ve televizyonda çalışan Emin Çapa, TÜSİAD'da başkan danışmanı olarak da görev almıştır. Öte yandan Emin Çapa TEDx konuşmasında yaptığı etkili konuşma ile ülke çapında büyük bir ün elde etmiştir.

Emin Çapa Halk TV'den kovuldu mu?

Emin Çapa nerelerde çalıştı?

Emin Çapa, 1999 yılı kasım ayından 2018-2019 yıllarına kadar CNN Türk’te çalışmaya başladı. Burada editör olarak iş hayatına başlayan Emin Çapa zamanla Ekonomi haber müdürlüğüne kadar yükseldi. CNN Türk’te “Dünyanın 1001 Hali” programının sunuculuğunu yaptı. 

Uzun yıllar görev yaptığı CNN TÜRK'ten ayrıldı. Günümüzde ise Halk TV'de program sunuculuğu yapmaktaydı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal