Özlem Gürses ve Emin Çapa Halk TV'den neden ayrıldı, neden yoklar? Özlem Gürses ve Emin Çapa Halk TV’den kovuldu mu?

Halk TV'nin yüzlerinden olan Özlem Gürses ve Emin Çapa'nın ekranlarda görünmemesi izleyicilerin dikkatini çekti. Bunun üzerine Halk TV izleyicileri Özlem Gürses ve Emin Çapa'ya ne olduğunu merak etmeye başladı. İki ismin ekranlarda görünmemesi üzerine izleyiciler, Özlem Gürses'in ve Emin Çapa'nın Halk TV'den ayrılıp ayrılmadığına dair araştırmalar yapmaya başladı.

21.03.2022-21:05 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-21:05) Özlem Gürses ve Emin Çapa Halk TV'den neden ayrıldı, neden yoklar? Özlem Gürses ve Emin Çapa Halk TV’den kovuldu mu?

Halk TV'nin iki yüzü, Özlem Gürses'in ve Emin Çapa'nın ekranlarda olmayışı dikkatleri çekerken birçok izleyici de neden olmadıkları merak ediliyor. İki ismin kanaldan kovulduğu dair çıkan söylentilerin gerçek olup olmadığı sorgulanıyor.

Özlem Gürses ve Emin Çapa Halk TV’den kovuldu mu?

Özlem Gürses ve Emin Çapa'nın Halk TV ekranlarında olmayışı birçok izleyicinin dikkatini çekti. İki ismin ekranlarda olmayışının araştırılmaya başlanmasının üzerine Özlem Gürses ve Emin Çapa'nın kanaldan kovulduğuna dair da söylentiler ortaya çıktı.

Özlem Gürses ve Emin Çapa Halk TV'den neden ayrıldı

Medyada yer alan ekran yüzleri Özlem Gürses ve Emin Çapa’nın kanaldan ayrıldığına ilişkin söylentiler doğrulandı. Halk TV tarafından doğrulanan söylentilerin ardından Halk TV'den bu duruma dair açıklama geldi.

Halk TV’den gelen açıklamada, “Halk TV kurumsallaşma yolunda bir adım daha atarken uluslararası yayın standartlarının da gereği olarak tüm ekran yüzlerinden kişisel Youtube kanalların paralel yayınlarına son vermelerini istedi. Özlem Gürses ve Emin Çapa bu teklifi ve önerilen ara teklifleri kabul etmeyince ne yazık ki yollar ayrıldı” denildi.  Kanal açıklamasında her iki ekran yüzüne de katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal