Emeklilere destek ödemesi anında ATM'den çekiliyor: Maaş hesabına ek 5.000 TL!

2022 yılında emeklinin artan nakit ihtiyacı için birçok destek ödemesi yapılmaya başladı. Devlet bankalarından gelen destekler arasında ise bir yenisi daha eklendi. 

12.03.2022-12:32 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-13:28) Emeklilere destek ödemesi anında ATM'den çekiliyor: Maaş hesabına ek 5.000 TL!

Vatandaşların artan nakit ihtiyaçları için çözümler sunan Halkbank, ayrıcalıklı faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleri ile tüm maaş müşterisi emeklilerin hesaplarına para yatıracak. Daha yüksek miktarda nakit ihtiyacı olan emekliler ise Halkbank'ın emeklilere özel diğer ihtiyaç kredisi fırsatlarından yararlanabiliyor. Peki, emekliye en uygun kredi hangisi? İşte emeklilerin cebini rahatlatacak o kredi fırsatı..

Emekli maaşını Halkbank'tan alanlar veya almayı taahhüt edenler 5.000 TL'ye kadar kredi kullanabilecekler. Anında düşük miktarda nakit para ihtiyaçlarını karşılayan Halkbank, ayrıca 36 aya kadar vade imkânı ile rahat bir ödeme imkânı da sunuyor. 

Halkbank Emekli Mini Kredisi

Halkbank Emekli Mini Kredi ile acil nakit sıkıntısı çeken vatandaşların 5.000 TL'ye kadar nakit para hesaplarına gönderilecek. Krediden yararlanmak için emekli maaşını Halkbank'tan almak veya maaşını Halkbank'a aktarmayı taahhüt etmek yeterli olacak. %1,58'den başlayan faiz oranları ile emeklilerin Halkbank kredisinden en avantajlı oranlarla yararlanması sağlanacak. 36 ay vade imkânı ile yararlanabileceğiniz kredi kapsamında geri ödeme planlarının da emeklinin bütçesine göre ayarlanması sağlanacak. Acil nakit ihtiyaçları kredi kullanacak emeklilerin ayda 192 TL taksit ödeyerek kredilerini rahatça kapatmaları da sağlanıyor. 

Kredi

Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi 

Emeklinin tüm nakit ihtiyaçlarını rahatça karşılamaları için destek veren Halkbank, Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi desteğini açıkladı. 36 ay vadeli kredi ile 100.000 TL'ye kadar emekli maaşını Halkbank'tan alan veya maaşını bankadan almayı taahhüt edenler yararlanabilecekler. Bütçelerine uygun geri ödeme oranları ve avantajlı oranları ile emeklinin 2022 yılında da artan nakit ihtiyaçlarının karşılaması hedefleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal