Motosiklet ve moto kurye yasağı bitti mi? 12, 13, 14 Mart motosiklet kullanmak yasak mı?

İstanbul'da yaşanılan kötü hava koşulları nedeniyle birçok yasak getirildi. Aşırı kar yağışından dolayı mecbur kalınmadıkça dışarı çıkılmaması öngörülmektedir. Yasaklardan bir tanesi de motor kuryelerine getirildi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle motor kuryeler çalışmayacak. Peki motor kurye yasağı ne zaman bitiyor? İşte detaylar.

12.03.2022-12:44 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-12:45) Motosiklet ve moto kurye yasağı bitti mi? 12, 13, 14 Mart motosiklet kullanmak yasak mı?

İstanbul'da görülen soğuk hava ve kar yağışından dolayı meteorolojiden uyarılar gelmişti. Birçok şeye yasak getirildi. Yetkililer mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmamaları için vatandaşları uyardı. İstanbul'da yaşanan aşırı kar yağışı nedeniyle kent hayatını olumsuz etkiledi. Yasaklardan biri de motor kuryelerine geldi. Bu kötü hava koşulları sebebiyle motor kuryelerine çalışma yasağı getirildi. 

motor kurye yasağı bitti mi

Motor kurye yasağı İstanbul'da ne zaman bitiyor?

Sosyal medya aracılığı ile açıklama yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 11 Mart Cuma günü saat 19:00'dan itibaren motor kurye ve motosiklet yasağı getirmişti. Sürücülerin güvenliği için motosiklet ile trafiğe çıkmayı yasaklayan Vali, motor kuryelerin çalışmayacaklarını duyurdu. 

Motor kurye yasağı bitti mi?

Motor kurye ve motosiklet yasağı henüz bitmedi. Yasağın bitip bitmeyeceğini hava koşulları karar verecek. Hava koşulları iyi olduğunda yasak kalkacaktır.

Kar yağışı ne zaman bitecek?

İstanbul'da 14 Mart Pazartesi gününe kadar kar yağışının devam edeceği tahminler arasında yer almaktadır. Vatandaşların zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamaları, trafiğe çıkmamaları gerekmektedir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal