Emekli ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? Ramazan bayramı emekli ikramiyesi ne kadar yatacak?

Ramazan ayı yaklaşırken emekli ikramiyeleri de gündemde yerini aldı. Yılda iki kez ödenen bayram ikramiyeleri emekliler tarafından merak ediliyor. Ramazan ve kurban bayramında ödemesi yapılacak olan bayram ikramiyelerinin ne zaman ve ne kadar yatırılacağı araştırmaları hız kazandı. Peki, Bayram ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? Bayram ikramiyeleri ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar…

15.03.2022-11:09 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-18:04) Emekli ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? Ramazan bayramı emekli ikramiyesi ne kadar yatacak?

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı bayram ikramiyelerinde. Ramazan ayına sayılı günler kala Ramazan bayramı için emeklilere verilecek olan bayram ikramiyeleri gündemde yerini aldı. 2022 Ocak ayında gelen zamların ikramiyelere de gelip gelmediği merak konusu oldu. Pek çok emekli ikramiyelere zam yapılmasını beklerken bayram ikramiyelerinin ne zaman yatırılacağını da araştırmaya başladı. Yılda iki kez Ramazan ve Kurban bayramı için yapılan ilk ödemenin Mayıs ayında yapılması bekleniyor. Peki, Bayram ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? Bayram ikramiyeleri ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Bayram ikramiyeleri ne zaman yatırılacak?

Milyonlarca emekliye bayram öncesinde ihtiyaçlarını alabilmeleri için bayram ikramiyesi veriliyor. Sene içerisinde Kurban ve Ramazan bayramlarında yatırılan bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplarda olacağı konusu merak ediliyor. Ramazan Bayramı için yapılacak olan ilk ödeme 2 Mayıs'ta başlayacak.


Bayram ikramiyeleri ne kadar?

2022 senesi ile beraber yapılan zamların emekli ikramiyesine de yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Milyonlarca emeklinin beklediği ikramiyelerin 2022 senesi için ne kadar yatırılacağı netlik kazanmadı. Geçen sene hesaplara bin yüz TL olarak yatırılan tutarın bu sene için ne kadar olacağı henüz belli değil.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal