Emekliye Bayram İkramiyelerinin Yatacağı Tarih Belli Oldu; Hem Zamlı Maaş, Hem de Bayram İkramiyeleri Yatacak

SSK emeklileri 13-14, BAĞ-KUR emeklileri de 16 Temmuz'da zamlı maaş ve ikramiyelerini alacak. Memur emeklilerine ise 15 Temmuz'da zam farkı, ikramiye ve Ağustos aylıkları verilecek.

08.07.2021-09:53 - (Son Güncelleme: 08.07.2021-10:54) Emekliye Bayram İkramiyelerinin Yatacağı Tarih Belli Oldu; Hem Zamlı Maaş, Hem de Bayram İkramiyeleri Yatacak

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği 2021 emekli bayram ikramiyelerinin yatacağı tarih açıklandı. 

EMEKLİLER 13-16 TEMMUZ’DA HEM ZAMLI, HEM DE BAYRAM İKAREMİYERİNİ ALACAK!

Emekliler, 13-16 Temmuz'da hem zamlı maaşlarını hem de bin 100 lira tutarındaki Kurban Bayramı ikramiyelerini cebine koyacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emekli ve hak sahiplerinin ikramiyeleri ile zamlı emekli aylıklarının SSK emeklileri için 13 ve 14 Temmuz'da; Bağ-Kur emeklileri için de 16 Temmuz'da yatırılacağını belirtti.

ÖDEMELER 3'LÜ YAPILACAK

Emekli Sandığı kapsamındaki vatandaşların ise Temmuz ayı farkının, Ağustos aylıklarının ve Kurban Bayramı ikramiyelerinin 15 Temmuz'da birlikte ödeneceğini anlatan Bilgin, "Ülke ekonomisinin kalkınmasına katkıda bulunan, üreten ve alın teri döken her bir emeklinin bayram ikramiyesinin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

EMEKLİ SANDIĞI EMEKLİLERİ HER AYIN 1-5 ARSINDA MAAŞ ALIYOR

Emekli Sandığı kapsamındaki emekliler her ayın 1'i ile 5'i arasında maaş alıyor. Bu ay memur emeklilerinin maaşları zamsız olarak yatırılmıştı. 15 Temmuz'da zam farkı, Ağustos aylığı ve ikramiye birlikte ödenecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal