Elon Musk'tan İddialı Uzaylı Açıklaması: Onları Benden Başka Kimse Bulamaz

Dünyanın en zengin insanı ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk, Mars'a gitmek için gün sayıyor. Son katıldığı programda, uzaylılar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

31.12.2021-11:48 - (Son Güncelleme: 01.01.2022-15:52)

Elon Musk medyaya demeç vermeyi çok seven biri. Sürekli söylediği sözlerle gündem olan dünyanın en zengin insanı, sadece teknoloji hakkında konuşmuyor. Kripto para, aşılanma, dünya barışı ve açlık üzerine birçok tartışma yaratacaklar açıklamalarda bulunuyor. Bu sefer de kendisini uzaylı kaşifi olarak tanımladı.

UZAYLILARI ANCA BEN BULURUM

The Babylon Bee'nin Elon Musk ile röportajı birçok konu hakkında Musk'ın fikirlerini ortaya çıkardı. Geçtiğimiz yıl Pentagon'un UFOların varlığını kabul etmesinden bu yana birçok teori ve tartışma ortaya atıldı. Yeni röportajda Musk'a da dünya dışı varlıklar hakkında sorular soruldu. Mars'ı kolonileştirme ve uzayın derinliklerine inme fikriyle kurduğu SpaceX'i dünyanın en önemli uzay ajansı haline getiren Musk, uzaylılar hakkında pek heyecanlı değil. Musk, eğer uzaylılar hakkında herhangi bir ipucu olsaydı, o ipucunu ben bulurdum. Henüz böyle bir şey görmüş değilim." açıklamalarıyla uzaylılar hakkında skeptik görüşünü sürdürdü. "Uzaylılar nerede? Belki de bizim galaksimizde değiller. Belki de dünyanın durumu galaksi içinde çok ama çok zor bulunan bir şey. Belki de dünya anlık, çok küçük rastlantılar sonucu karanlıkta aydınlanan bir mumdur. Biz bu mumun sönmesini istemeyiz." sözleriyle açıklamasını bitirdi. Musk, anlaşıldığı üzere henüz uzaylılar hakkında çok cana yakın görüşlere sahip değil.


MARS'TA YAŞAYAMADAN ÖLEBİLİRİM

Mars hakkında da sorular sorulan Musk, en erken 5 yıl, en geç 10 yıl içerisinde Mars'a gidileceğini açıkladı. Lakin Musk bu konuda kendini o kadar da şanslı hissetmiyor. Milyarder, Mars'ın kendine yetebilir bir uygarlık haline gelmesinden önce öleceğini ve orada dünya dışı bir varlık olmasını pek de düşünmediğini belirtti.

UZAYDA ÖLÜ MEDENİYETLER OLABİLİR

Geçtiğimiz yıl katıldığı bir Clubhouse toplantısında SpaceX CEO'su, herhangi bir uzaylı medeniyetin varlığını işaret eden bir şey görmediğini, böyle bir şey görülse ilk üzerine eğilecek kişinin de yine kendisi olduğunu söyledi. Ne kadar şüpheci gözükse de, Musk uzay yolculuğu teknolojisine sahip olmayan bazı uzaylı medeniyetlerin galaksinin uzak yerlerinde yaşamış olma ihtimalini yüksek görüyor. Musk, bir sürü ölü uzaylı medeniyetin olabileceğini düşünüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal