Elon Musk'tan dijital ödemelerin Twitter’a entegre edilmesi konusunda flaş açıklama: 'Mantıklı Görünüyor!'

Musk, Twitter’ı satın almak istemişti. Twitter’ı satın almak için 44 milyar dolarlık teklifte bulunmuş ve yapılan teklif Twitter yönetimi tarafından kabul görmüştü. Musk’ın Perşembe günkü toplantıya katılması ile anlaşmanın tamamlanacağı öngörülüyor. Elon Musk, en son yaptığı açıklamalarda dijital ödemelerin Twitter’a entegre edilmesinin ‘mantıklı’ olduğunu belirtti.

17.06.2022-11:25 - (Son Güncelleme: 17.06.2022-12:29) Elon Musk'tan dijital ödemelerin Twitter’a entegre edilmesi konusunda flaş açıklama: 'Mantıklı Görünüyor!'

Elon Musk, en son yaptığı açıklamalarda dijital ödemelerin Twitter’a entegre edilmesinin ‘mantıklı’ olduğunu belirtti. Kripto para ile ilgili yaptığı açıklamalarda Elon Musk, “Para artık temel olarak dijital hale geldi ve bir süredir de bu şekilde devam ediyor. Dijital ödemeleri Twitter’a entegre etmek mantıklı olacaktır, böylece karşılıklı olarak para göndermek kolaylaşacaktır.” ifadelerini kullandı.

Anlaşmanın tamamlanacağı öngörülüyor

Musk, Twitter’ı satın almak istemişti.  Twitter’ı satın almak için 44 milyar dolarlık teklifte bulunmuş ve yapılan teklif Twitter yönetimi tarafından kabul görmüştü. Musk’ın Perşembe günkü toplantıya katılması ile anlaşmanın tamamlanacağı öngörülüyor.

Anlaşmanın tamamlanacağı öngörülüyor

İlk adımını atmıştı

Twitter, 2021'de CEO Jack Dorsey yönetiminde Bitcoin (BTC) bahşiş özelliğini getirerek ve bu yılın başlarında desteklenen kripto paralara Ethereum’u da ekledi. Böylece kripto para dünyasına ilk adımını atmıştı. Twitter ayrıca, Nisan ayında Polygon tarafından USDC cinsinden ödemelere olanak tanıyan bir özelliği denemeye başlamıştı. Diğer bir yandan, Bitcoinsistemi.com olarak bildirdiğimiz üzere bir ABD vatandaşı, Musk, SpaceX ve Tesla’nın yatırımcıları Dogecoin (DOGE) piramit şemasıyla dolandırdığını ifade ederek milyarder isme 258 milyar dolarlık bir dava açmıştı.

İlk adımını atmıştı

Elon Musk kimdir

Elon Musk veya tam adıyla Elon Reeve Musk, 28 Haziran 1971 tarihinde Pretoria, Güney Afrika'da dünyaya gelmiştir. Mühendis, endüstriyel tasarımcı, teknoloji girişimcisidir. Doğduğu yer olan Güney Afrika Cumhuriyeti dışında, Kanada ve ABD vatandaşıdır ve 20 yaşında göç ettiği ABD'de yaşamanı sürdürmektedir. Elon Musk aynı zamanda günümüzde Twitter'ın sahibi; SpaceX uzay şirketinin kurucusu, CEO'su ve mühendislik ile tasarım ofisleri şefi,  Tesla otomotiv şirketinin CEO'su ve ürün mimarı, The Boring Company şirketinin kurucusu, Neuralink, Starlink ile OpenAI'nin kurucu ortağı ve ayrıca ilk eş başkanıdır.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal