Elimi Bırakma Kadir Kim? Kadir’in Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?

Elimi Bırakma dizisi Kadir kim, Elimi Bırakma Kadir’in gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli, hangi dizide rol almıştı sorularının cevapları yazımızda siz değerli okurlarımızla.

12.10.2018-13:46 - (Son Güncelleme: 12.10.2018-13:20) Elimi Bırakma Kadir Kim? Kadir’in Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?

Elimi Bırakma dizisi Kadir kim, Elimi Bırakma Kadir’in gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli, hangi dizide rol almıştı sorularının cevapları yazımızda siz değerli okurlarımızla.

Elimi Bırakma Dizisi Kadir Kim? Elimi Bırakma Kadir’in Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Alina Boz, Alp Navruz’un başrollerini paylaştığı Elimi Bırakma yaz dizilerinden en iddialı olanlarından biri. Yazın başlayıp da yeni sezonda da adından söz ettirmeye devam eden nadir dizilerden olan Elimi Bırakma muhteşem konusuyla seyirciyi kendine bağlamayı başardı. Mert adında otizm olan kardeşi ile bir başına kalan Azra’nın babasının vefat etmesiyle başlayan dizide Azra zorluklarla savaşmaktadır.

Önce kardeşi Mert’e destek olabilmek için Sumru tarafından kovulmasına rağmen ayakta duran Azra daha sonra kardeşi Mert’i kaybeder. Sumru kaçırmıştır oysa ki sonra da kaza yapıp Mertten hiç bahsetmemiştir. Mert ise oğlunu kaybetmiş bir annenin elinden tutmasıyla hayatta kalmıştır. Sumru daha sonra bunu da öğrenir ve Mert’i gizlemeye devam eder.

Azra’ya kaybettim söylemlerine devam eder. Emanet ettiği kadın ise Mert’i de alıp kaçar. Azra ise hala kardeşini aramaktadır. Tesadüf eseri tanıştığı Şeker Anne dediği Cenk’in babaannesi Azra’yı öyle sever ki tüm malını ona bırakacağını açıklar. Deprem etkisi yaşayan aile bireylerinden Cenk’in annesi hemen babaanne için akıl sağlığı yerinde değil diye rapor çıkartmaya çabalar. Zorlukların içinde filizlenen Azra ve Cenk’in aşkı ise fırtınalarla dolu.

Elimi Bırakma dizisine yeni gelen Kadir ise tüm bu cümbüşün içinde olacak bir karakter.

Elimi Bırakma dizisi Kadir’in gerçek adı ise Kenan Acar.

kenan acar ile ilgili görsel sonucu

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan Meryem dizisinde Savaş’ın kardeşi gibi sevdiği Güçlü karakterine hayat vermiş olan Kenan Acar’ı yakından tanıyacak olursak;  6 Mart 1990 tarihinde İzmir’de dünyaya gözlerini açan ünlü oyuncu, 1.91 boyunda ve 81 kilodur. Basketbola ilgisi ile dikkatleri çeken oyuncu  KSK’da ve Tuborg’da basket oynamıştır.

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme bölümü öğrencisi iken eğitimini yarıda bırakıp Newyork State University’e geçiş yapmıştır.

Amerika Birleşik Devletleri’nde Stella Adler Oyunculuk Stüdyosu’nda eğitim alan oyuncu, dizi sektörüne 2014 yılında Medcezir dizisinde Murat ile girmiştir. Gamsız Hayat dizisinde ise Arda’ya hayat veren Kenan Acar, yelkenci bir baba ve tasarımcı bir annenin oğludur. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal