Elimi Bırakma Dizisi Cenk Çelen Kimdir? Cenk’in Gerçek Adı? Yaşı? Boyu?

Dizinin en merak edilen karakterlerinden birisi ise Cenk karakteri. Peki Elimi Bırakma Dizisi Cenk kimdir, Elimi Bırakma dizisi Cenk’in gerçek adı ne, yaşı kaç, daha önce hangi dizide oynadı gibi soruların cevapları siz değerli takipçilerimizle.

12.10.2018-12:56 - (Son Güncelleme: 12.10.2018-12:09) Elimi Bırakma Dizisi Cenk Çelen Kimdir? Cenk’in Gerçek Adı? Yaşı? Boyu?

Dizinin en merak edilen karakterlerinden birisi ise Cenk karakteri. Peki Elimi Bırakma Dizisi Cenk kimdir, Elimi Bırakma dizisi Cenk’in gerçek adı ne, yaşı kaç, daha önce hangi dizide oynadı gibi soruların cevapları siz değerli takipçilerimizle.

Elimi Bırakma Cenk Çelen Kimdir?

Yazın vazgeçilmezlerinden olmaya aday Elimi Bırakma dizisi Cenk varlıklı bir ailenin oğludur. Her dilediği önüne serilmiş olan Cenk, Amerika’ya eğitim almaya gider. Amerika ‘dan Türkiye’ye dönen Cenk’in valizi ile Azra’nın valizi karışır. İlk karşılaşmaları bu şekildedir.

İkinci defa buluşmaları ise Cenk’in babaannesi sayesinde olur. Azra ve Cenk’i birbirine yakıştıran babaanne bir parti ayarlar ve ikilinin tanışmasını düşünür. Tabiki onların daha önce karşılaştığından haberi yoktur. Cenk, Azra’nın güzelliğiyle büyülenir. Ama Azra’nın başındaki sıkıntılar nedeniyle bakalım Cenk ve Azra birbirlerine kavuşabilecekler mi bunu da hep birlikte izleyip göreceğiz.

Elimi Bırakma Dizisi Cenk’in Gerçek Adı

Dizinin erkek baş karakteri olan Cenk’in gerçek adı Alp Navruz. Son olarak Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Fazilet Hanım Ve Kızları Dizisinde Sinan karakteri ile genç kızların ilgi odağı olmuştur. Şubat 1992’de kültür başkentimiz İstanbul’da dünyaya gelen başarılı oyuncunun bir erkek bir de kız kardeşi vardır. Henüz ilkokula giderken tiyatro oyunu yazan Navruz, bu oyunda kendisi de oynamıştır. Oyunculuğa küçük yaşlardan itibaren ilgili olan Navruz, bu ilgisi ve yeteneğini geliştirmek adına tiyatro üzerine eğitim de almaya karar vermiş ve Cihan Ünal ve Altan Erkekli gibi usta isimlerden ders alma şansı elde etmiştir. 

alp navruz ile ilgili görsel sonucu

Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan Navruz, 1,85 cm boyunda ve 80 kg dır. Oyunculuk mesleğine başlamadan önce modellik de yapmış olan Navruz yüzme ve okçuluk konusunda da oldukça başarılıdır. Mezun olduğu bölümden de anlaşılacağı üzere edebiyata da ilgili olan oyuncu şiir ve öykü yazmaktan da hoşlanır. 

 Oyunculuk kariyerine ise sinema filmiyle adım atmıştır. Cebberrut adlı sinema filmiyle sektöre adım atan Navruz, daha sonra Arkadaşlar İyidir adlı dizide rol almıştır. Bu dizide Berke karakteri ile beğeni almayı başaran Navruz, son olarak Fazilet Hanım ve Kızları adlı dizide Deniz Baysal’ın canlandırdığı Hazan karakterinin sevgilisi Sinan karakterine hayat vermiştir. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal