Elimi Bırakma Azra Kimdir? Gerçek Adı Ne? Daha Önce Hangi Dizide Oynadı?

Bu yazımızda da Elimi Bırakma Azra kimdir, Elimi Bırakma Azra’nın gerçek adı ne, yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler gibi soruların cevapları siz değerli takipçilerimizle olacak.

12.10.2018-13:18 - (Son Güncelleme: 12.10.2018-13:03) Elimi Bırakma Azra Kimdir? Gerçek Adı Ne? Daha Önce Hangi Dizide Oynadı?

Bu yazımızda da Elimi Bırakma Azra kimdir, Elimi Bırakma Azra’nın gerçek adı ne, yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler gibi soruların cevapları siz değerli takipçilerimizle olacak.

Elimi Bırakma Azra Kimdir?

Yeni dizi Elimi Bırakma’da Azra dizinin baş bayan karakteri. Babası popüler bir kebapçı olan Azra, babası gibi yemek yapma konusunda oldukça maharetli. Hal böyle olunca da kendini bu konuda yetiştirmeye karar veren Azra, Amerika’ya gidip aşçılık üzerine eğitim almaya karar verir. Cenk’te zengin bir ailenin oğlu ve o da aynı şekilde Amerika’da eğitim alıyor. Havalimanında valizleri karışan ikili ilk defa orada karşılaşır ama daha sonra yine yolları Cenk’in babaannesi nedeniyle bir kez daha karşılaşacaktır.

 Samimi, hırslı ve güzel biri olan Azra ile aralarında farkına bile varmadan bir aşk kıvılcımı oluşan Cenk büyük bir sevdaya kapılırlar. Her sevda gibi onlarınki de büyük mücadeleler gerektiren bir sevda olacaktır. 

Elimi Bırakma Azra’nın Gerçek Adı

alina boz ile ilgili görsel sonucu

Azra’nın gerçek adı Alina Boz. Son olarak Sibel Can’ın Sevda rolünü canlandırdığı Sevda’nın Bahçesi adlı dizide Sevda’nın kızı Defne’ye hayat veren Alina Boz sevenlerini bu müjdeli haber ile mutlu etmeyi başardı. Peki Alina Boz kimdir gelin birlikte oyuncu hakkında detaylara hep birlikte bakalım. Alina Boz. Soyadı itibariyle hemen akıllara şarkıcı Murat Boz gelse de herhangi bir akrabalık söz konusu değildir. 14 Haziran 1998 tarihinde Rusya’da dünyaya gelen güzel oyuncu, Rus bir anneye, Bulgar göçmeni bir babaya sahip.

 Ömrünün ilk yedi yılı Rusya’da geçen Alina Boz, daha sonra İstanbul’a gelir ve ilk defa burada Türkçe öğrenmeye başlar. İstanbul’a gelişinin hemen ardından dans ve tiyatro konusunda eğitimler alan güzel oyuncu genç yaşına rağmen oldukça iddialıdır. Sevdanın Bahçesi dizisindeki çalışmaları ile Sibel Can’ı etkileyen Alina Boz, daha çok küçük yaşlarda ajansa yazılır. Ata Demirer’in rol aldığı avea reklam filminde oynayan oyuncu, pek çok reklam filminde rol almıştır. Soyadından dolayı Murat Boz’la akraba zannedilen güzel oyuncu 2010’da Heygirl Dergisinde Murat Boz ile bir araya gelip derginin kapağında yer almıştır.

2013-2014 yılları arasında Cesur Hemşire adlı dizide Canan karakterine hayat vermiştir. Ardından ise yine oldukça sevilen dizilerden biri olan Paramparça’da Ebru Özkan, Burak Tozkoparan, Cemal Hünal, Nursel Köse, Civan Canova, Ahu Yağtu gibi oyuncularla birlikte rol almıştır. Dizideki Hazal karakterine can veren Alina Boz, sosyal medyada da epeyce bir fan kitlesine sahip.  Boyu 1,72 ve kilosu 50 olan oyuncu şu anda havacılık meslek lisesinde eğitim almaktadır. Son olarak Sevdanın Bahçesi dizisinde Sevda’nın kızı Defne karakterine hayat vermiştir. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal