Elektrik faturanızı yarı yarıya indirmek için çamaşır makinenize sadece 1 kaşık eklemeniz yeterli olacak!

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte çamaşır makinesinin kullanımında artış yaşandı. Ter yüzünden kirlenen tişörtler, denize gidildiğinde kirlenen plaj havluları gibi olaylar sayesinde çamaşır makinesinin kullanımı artıyor. Elektriğe gelen zamlar ise kullanıcıları daha dikkatli olmasına sebebiyet veriyor. Elektrikli eşyalarının dikkatli kullanımı elektrik faturalarında ciddi şekilde bir düşüşe neden oluyor. Elektrik faturasını yarıya düşürmek için bir yemek kaşığı karbonat eklemeniz yeterli.

12.08.2022-17:24 - (Son Güncelleme: 12.08.2022-17:24) Elektrik faturanızı yarı yarıya indirmek için çamaşır makinenize sadece 1 kaşık eklemeniz yeterli olacak!

2022 yılına girildiğinden beri sürekli olarak artan masraflar ve faturalara gelen zamlar tasarrufun önemini tekrardan gösterdi. Ev içerisinde kullanılan elektronik eşyaları çok daha tasarruflu bir şekilde kullanılarak elektrik faturasının daha düşük gelmesini sağlayabilirsiniz. 

Çamaşır makinenize bir kaşık eklemeniz yeterli 

Çamaşır makinesi gibi evlerde sıklık ile kullanılan elektronik eşyaları doğru kullanılarak faturalarınızda anlamlı bir düşüş yaşanmasını sağlayabilirsiniz. Elektrik faturasını yarıya düşüren yöntemlerden biri ise çamaşır makinenize her yıkamada bir yemek kaşığı karbonat ekleminiz. Bu sayede elektrik faturanızda büyük bir indirim olabilir. 

Karbonat yöntemi

Karbonat yöntemi

90 derecelik programda çamaşır yıkamayı tercih ediyorsanız, derinlemesine temizlik sağlamak için çamaşır makinesinin düşük dereceli programda açarak, yıkama esnasında çamaşır makinenizin içine 1 yemek kaşığı dolusu karbonat eklemeniz düşük ısıda çamaşırlarınızın derinlemesine temiz olmasını sağlayacaktır. Daha az enerji harcanması da haliyle elektrik faturasının çok daha uygun fiyatlarda olmasına neden olmaktadır. 

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal