El Ele Tutuşma Şekliniz İlişkiniz Hakkında Tüyolar Veriyor

İlişkiler hakkında pek çok şey söylenebilir. Hayatınızdaki kişinin size karşı davranışları gidişatınız hakkında da sinyaller verir. El ele tutuşma şekliniz ise bu sinyallerin en dikkat çekenidir. Peki siz nasıl el ele tutuşuyorsunuz?

04.09.2019-15:41 - (Son Güncelleme: 04.09.2019-15:34) El Ele Tutuşma Şekliniz İlişkiniz Hakkında Tüyolar Veriyor

Psikologlar, beden dilinin gerçek niyetlerimiz hakkında çok şey ortaya çıkardığına inanmaktadır, bu yüzden el ele tutuşmak gibi basit bir jest bile sizin için eşinizin gerçek duygularını gösterebilir.

NASIL EL ELE TUTUŞUYORSUNUZ?

  • Parmakları gevşekçe birleştiriyorsanız. Sadece sevgiyi değil, her ikinizin de bağımsızlığını gösteren ve birlikte olduğunuz diğer insanlara bir işaret olarak davranan güzel ve şefkatli bir jest.
  • Eşiniz ellerini sizinkilerin üzerine sarıyorsa. Bu jest, başka bir kişiyi korumak için güçlü bir arzunun işareti olsa da, muhtemelen ilişkinin kontrol edici ve bağımlı niteliğini de ortaya çıkarabilir. Rahatsız edici işaretleri tespit etmek için eşinizin davranışına dikkat etmek daha iyidir.
  • Parmaklarını iç içe geçiriyorsanız. Ellerinizi tutarken tüm parmaklarınızı birbirine kenetlemek, genellikle bir cazibe işareti olarak görülür.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal